Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 02

 

1 вересня у День знань пролунав перший дзвоник нового навчального року. У всіх загальноосвітніх закладах шахтарських міст Червонограда, Соснівки, селища Гірник та Сокальського району відбулися урочисті лінійки.

У найрейтинговішому навчальному закладі – Червоноградській гімназії - школярів з початком нового  навчального року привітав міський голова Ігор Чудійович:

- Впевнений, що саме ви – молоді та добре освідчені люди у недалекому майбутньому стане гордістю нашого краю. Старанно навчайтеся та будуйте нашу Україну!

Тема першого уроку, яким відкрили цей навчальний рік, звучала  так: «Україна – це ми!».

У загальноосвітній школі №2 урочистості розпочалися з виконанням Державного Гімну України. Привітав присутніх зі святом директор школи, відмінник освіт ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 02.09.2015

У неділю 30 серпня на місцевому мототреку «Гірник» Червоноградський «Шахтар» у товариській зустріч зі спідвею з нагоди Дня Шахтаря переміг рівненський «Сигнал» (Рівне) з рахунком 39:38. У складі червоноградської команди виступали  Андрій Карпов, Андрій Кобрин, Дмитро Мостовик, Томаш Хжановський та Маріуш Ферлей.

Володимир ПРИТИСКАЧ.

| Добавил: admin | Дата: 02.09.2015