Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 12

У Червонограді пройшли тра­ди­цій­ні міські родинні спортивні зма­ган­ня "Тато, мама і я - спортивна сім'я", які від­булися в приміщенні Червоно­град­с­ької ДЮСШ №1. В святковій ат­мо­сфері змагалися дружні веселі ро­­ди­ни. 

Чудовий настрій, спортивний азарт, то­вариські стосунки, дитячі посмішки, при­ємна фізична активність і надзвичайно по­зи­тивна атмосфера панувала під час спортив­ного заходу, а батьки на власному при­к­­ладі показали своїм дітям, що за­няття спортом - це цікаво, корисно й необ­­хідно для здорового й активного жит­тя.

Позмаг ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

Професійне свято геологів традиційно відзначається у першу неділю квітня. Час проведення цього дня було обрано невипадково, адже завершення зими по­значає початок підготовки до літніх по­льових робіт і експедицій. Свя­то розвід­ників земних надр відзначає­ться прак­тично в усіх геологічних орга­нізаціях і видобувних підпри­ємствах.

Цього разу кореспонденти газети "Гір­ник" завітали у дружний колектив геолого-маркшейдерської служби шахти "Межирі­чан­ська".

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

Мабуть не  існує  більш  почесної справи, ніж допомагати людям, котрі по­­трапили в біду, рятуючи їм життя.Це щоденна  кропітка  робота медпраців­ників, їх повсякденний под­виг, який вони ск­ром­но здійснюють під приці­лом ри­зи­ку.

Медбрат  підземного  здо­ров­пун­кту шахти "Степова" Андрій ДОЛІНОВСЬКИЙ працює тут п'ять років, надаю-­­чи першу невідкладну допомо­гу шахтарям, якщо ті її потребують.

 Він родом із міста Великі Мости Со­­кальського  району. Після  закінчення се­редньої школи, вступив в Київське ме&sh ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

Гірник підземний з ремонту гірни­чих виробок шахти "Відродження" Во­ло­димир ШКУДОР - молодий, енергій­­ний, сповнений оптимізму та завзяття, хоча на його долю випала важка ноша перших днів тоді ще неоголошеної вій­ни. Мобілізований за першою хвилею, він рік обороняв кордони України.

- Коли я приїхав з усіма іншими при­зов­никами в військкомат, то нам сказали, що це будуть лишень двотижневі навчан­ня, - розпочав розмову Володимир Васи­льо­вич. - Нас відправили в місто Біла Церк­­­ва Київської області.Там базувалася 72-а окрема механізована бригада. Мене ма­ли  взяти танкістом, оскільки я проходив стро­­кову службу в армії за цією спеціаль­ністю, але усі місця були ук ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

  Згідно з Постановою Кабміну від 16.03.2017 р. №145  "Деякі питання соціа­­льного захисту застрахованих осіб", яка набула чинності 18.03.2017р., за­тверджено коефіцієнт перерахування сум щомі­сяч­­них  страхових  виплат (регресу) з 1 бе­­резня 2017 року у розмірі 1,236.

З  метою виконання  частини другої стат­ті 37 Закону України "Про загальнообо­в'яз­кове соціальне страхування" відділен­ням виконавчої дирекції Фонду ССВНВВ у м. Червонограді проведено перерахунок сум щомісячних страхових виплат потерпі­лим на виробництві (членам їх сімей) на даний коефіцієнт. Перерахунок було про­ве­дено майже 12 тис. потерпілим на ви­роб­ництві та особам, які мають право на виплати в разі втра ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

З давніх давен місія медичної сест­ри заключалась у наданні допо­моги всім, хто  звертається  до  людей  цієї про­­­фесії. Терпіння, чуйність, милосер­дя, співчуття - це ще не весь пе­­релік ду­ховних якостей медичних пра­­ців­ників.

Юлія БИКОВА, завіду­вачка мед­пунк­том шахти "Лісова" впевнена,що робота не з легких, ад­же пацієнти бу­ва­ють різні. Однак, як приємно чути слова подяки від лю­дей, яких медпра­цівники врятували від болю чи прос­то полегшили його.

 

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017

В Україні існує добра традиція - до Великодніх свят причепурити свій двір та  оселю. Активну   участь  у  весняній то­­­лоці шахтарського краю взяли й під­при­ємства ДП "Львіввугілля".

Згідно з розпорядженням Червоно­град­ської міської ради, під час місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у м.Червонограді, який роз­почався 13 березня і тривав до 13 квітня, за відокремленими підрозділами поадрес­но закріплені вулиці та території міст Чер­вонограда, Соснівки  та  селища Гірник. Пра­­­цівники господарських служб кожного підприємства впорядковували свої ді­лян­ки, а саме: чистили узбіччя, підбілюва­ли дерева та бордюри, фарбували лавки, зупинки автотранспорту, прибирали ми ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 12.04.2017