Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 27

23 червня у Києві відбувся Пленум Профспілки працівників вугільної га­лузі України. У його роботі взяли участь делегація Львівської терито­ріальної ор-­ганізації Профспілки вугільників (голо­ва Олег ТУРЧИН),  народний депу­тат Ук­раїни, голова підкомітету з пи­тань ву-­гільної промисловості Комітету Вер­ховної Ради України з питань ПЕК, ядер­ної політики та ядерної безпеки Ми­хай­ло БОНДАР  та  генеральний ди­рек­тор ДП "Львіввугілля" Андрій ДЯ­ЧЕНКО.

Міністр енергетики  та  вугільної про­мисловості України Ігор Насалик окреслив сучасний стан вугільної галузі та зауважив, що реалізація затвердженої Урядом Кон­цепції реформування та ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017

Так говорять діти працівників шахт ДП "Львіввугілля", які розпочали літній відпочинок у дитячому таборі  ОЛК "Ровес­ник".

Юрій Морозовський відпочиває в оз­доровниці вдруге:

- Вперше був  тут у вісім років, а зараз при­їхав разом із другом Денисом Бурком. Ми обидва  навчаємося в одному класі ЧЗШ №8. У Дениса мама Ірина працює на шахті "Відродження", він  у таборі вже вчетверте - подобається. Щоб відпочивати ра­зом, попросив батьків взяти в профкомі для мене путівку. Моя мама Галина пра­цює на "Степовій", а тато Василь - поміч­ник начальника ДПР №1 на шахті "Ве­лико&s ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017

Андрій  БЕЗПАЛЬКО вісімнадцять ро­­ків  працює  в  Червоноградському спец­­управлінні з гасіння териконів і ре­культивації  земель  машиністом бу­ль­дозера ДЗ -170. Мобілізований в пер­шій хвилі з  березня  2014  до  2015 року  в складі 72-ої окремої механізо­ва­ної бри­гади захищав кордони Украї­ни від схід­ного агресора.

- Андрію Васильовичу, Ви потрапи­ли  до  зони  АТО практично з початку військових дій. Вам казали, куди мобі­лізують?

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017

У рамках відзначення 60-річчя вугільної галузі Львівщини газета "Гірник" звернулася до ветеранів шахтарської праці, щоб вони на сторінках часопису поділилися розповідями про роки роботи на прибузьких копальнях. Адже крізь призму людських спогадів і особистих історій найцікавіше осягаються виробничі хроніки вугільного краю.

 На прохання редакції відгукнувся головний механік Віктор САМОХОД­СЬ­КИЙ з шахти "Бендюзька", який працював там з 1968 до 2001 року.

 

- Я народився 10 листопада 1936 року в  місті  Сміла  Черкаської  області. У 1959 році отримав д ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017

Унікальна можливість побачити де і як виробляється електроенергія, взнати для себе багато нового та неспо­діваного про забезпечення власних осе­ль теп­лом і світлом, а також ознайомитися з економікою сучасного вироб­­­ни­­цт­­ва з'явилася в учнів Червоноградсь­кого про­­фесійного гірничо-буді­вельного лі­цею, де директором Руслан ОНИШКЕ­ВИЧ.

Нещодавно група учнів навчаль­ного закладу побувала з профорієнта­ційною екскурсією на ДТЕК "Добротвір­сь­ка ТЕС".

Візит на ен ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017

 


Коло завдань колективу дільниці стаціонарного обладнання на вугільних ко­пальнях досить широке. До зони від­повідальності працівників належать три важливі ділянки - обслуговування на­­сосних установок з від­качу­вання шахт­них вод, забезпечення безпе­ребійного водопостачання підприємства та під­тримування в справному стані венти­ля­тора головного повітрювання.

На "Червоноградській" дільницю стац­обладнання вже шість років очолює Богдан Наконечний. Він керує роботою двадцяти двох робітників, а бригадиром дільниці є досвідче ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 27.06.2017