Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 27 » ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ ПРИЇДУ В «РОВЕСНИК» ЗНОВУ
08:43
ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ ПРИЇДУ В «РОВЕСНИК» ЗНОВУ

Так говорять діти працівників шахт ДП "Львіввугілля", які розпочали літній відпочинок у дитячому таборі  ОЛК "Ровес­ник".

Юрій Морозовський відпочиває в оз­доровниці вдруге:

- Вперше був  тут у вісім років, а зараз при­їхав разом із другом Денисом Бурком. Ми обидва  навчаємося в одному класі ЧЗШ №8. У Дениса мама Ірина працює на шахті "Відродження", він  у таборі вже вчетверте - подобається. Щоб відпочивати ра­зом, попросив батьків взяти в профкомі для мене путівку. Моя мама Галина пра­цює на "Степовій", а тато Василь - поміч­ник начальника ДПР №1 на шахті "Ве­лико­мостівська".

- Тут цікаво,- говорить Денис Бурко на правах досвідченого відпочивальника. - Щоразу нові товариші, з багатьма з тих, з ким познайомився у минулі роки, підтримую стосунки через соцмережі. Щодня щось новеньке, багато  конкурсів, особли­во подо­ба­ються спортивні змага­ння - і участь бе­ру, і вболіваю.

 А дев'ятирічні красуні Оля Юрченко та Христина Бойко горнуться до вихова­тельки загону Наталії Сачук. За кілька хви­­лин розпочнеться спортивна естафета-біг на 30 м, дівчатка - серед учасни­ків, хвилю­ю­ться і прагнуть підтримки. Батько Олі Ми­кола Юрченко служить  команди­ром опе­ративного взводу у Львівсько-Волинсь­ко­му ВГРЗ, і дівчинка в таборі вдруге. А донь­ка електрослюсаря підземного Івана Бой­­ка з "Великомостівської" вперше відпо­чи­ває самостійно,  задоволе­на, що довкола так баг­ато дітей, активно навчається нового в гурт­ках і дуже хоче повер­ну­тися у "Ровес­ник" наступного літа.

Марія ЛУЦЕНКО

На фото: вихователь п'ятого загону Ната­лія Сачук (у центрі) разом з відпочива­ль­никами (зліва направо) Юрієм Морозов­сь­ким, Христиною Бойко, Ольгою Юрченко та Денисом Бурком.

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz