Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 30 » КОЛИ РОБОТА У ЗАДОВОЛЕННЯ
08:35
КОЛИ РОБОТА У ЗАДОВОЛЕННЯ

 

Роман ПРИТУЛКА - гірник з ремон­ту гірничих виробок дільниці ре­монт­но-відновлювальних робіт шахти "Межирічанська" вперше у підзем­ні надра спустився у двадцять років.

 Молодого юнака прийти на копа­ль­ню закликав його свояк Петро Царук, який тоді працював начальником дільниці конвеєрного транспорту.

У трудовій книжці Притулки лише один запис: шахта "Межирічанська". Йому за тридцять,тринадцять років пра­цює на цьому вугільному підприємстві. Розпочи­нав гірничим робітником на діль­ниці кон­веєр­ного транспорту, згодом пе­ре­вівся на дільницю РВР, яку очолює Юрій Цьох.

- Мені у задоволення працювати у цьо­му шахтарському колективі, - роз­по­відає Роман  Васильович. - Щодня пліч-о-пліч у забої із цікавими людьми, про­фе­­сіоналами своєї справи. Робота гірни­ка подобається, незважаючи, що во­на не з легких. Завжди хочеться бачи­ти ре­зуль­тат, відчувати підтримку колег, їхнє розуміння.

Поза роботою Роман приділяє увагу ро­­дині - дружині Галині, яка працює прак­тичним психологом у Червоноград­ській загально­освітній школі №11 та дев'яти­річ­ній доньці Віталії. Навідує батьків, які мешкають у селі Тетевчиці Радехівського району, допомагає по гос­подарству,та й просто заїжджає на гос­тини. Він завзятий автомобіліст, у ві­ль­ний час охоче ри­ба­лить,у сезон зби­рає гриби,а ще полюбляє власноруч впоряд­­ковувати оселю.

Радісним і хвилюючим був для Ро­мана Притулки  День шахтаря-2017 - за віддану та сумлінну працю його наго­роди­ли нагрудним знаком "Шахтарська сла­ва" ІІІ ступеня.

Ігор ЙОСИПІВ

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz