Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 20 » НАГОРОДА ЗА ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ
10:38
НАГОРОДА ЗА ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ


Відповідно  до  Указу  Президента України №251/2017 від 24.08.2017р. "Про відзначення державними нагоро­дами України з нагоди Дня Незалеж­нос­ті Ук­раїни" Президент Петро Порошен­ко на­городив державними відзна­ками понад 250 громадян, у тому числі й 18 льві­в'ян. Серед представлених до наго­род­­ження - медбрат шахти "Сте­пова" ДП "Львіввугілля" Андрій Доліновсь­кий, якого удостоєно медалі "За врято­ва­не жит­тя".

Медик вже понад п'ять років працює на шахті та надає невідкладну медичну до­­помогу гірникам, які до нього звертаю­ться. Так було і того незабутнього дня 2 бе­резня 2017 року, коли сталася трагедія на "Степовій". Саме він, тоді у чергову зміну, працював у підземці та одним із перших був на місці аварії. Швидко зорієн­тувавшись, Андрій Володимирович бо­ров­ся за життя тих, з ким трапилася біда. Тієї миті ча­су на роздуми не залиша­лось…

Адміністрація ДП "Львіввугілля", гідно оці­нивши високий професіоналізм та про­явлену мужність під час виконання своїх службових обов'язків у надзвичайній си­туації, вийшла з клопотанням до Міністер­ства енергетики та вугільної промисло­вос­ті України про нагородження Андрія До-лі­нов­ського державною нагородою - медал­лю  "За врятоване життя",  яку  27 жовтня йо­му вручив т.в.о. генерального директора держпідприємства Олег Акі­мов. А під час урочистостей з нагоди Дня шах­таря-2017 медичний працівник отри­мав відзнаку державного підприємства "Шахтарська гвар­дія Галичини".

Лариса ГУМЕНЮК

На фото: медбрат Володимир Долі­нов­­ський з колегами (зліва напра­во) завідуючою медпунктом Валентиною Ткачук, медсестрами Іриною Ба­чинською та Галиною Шу­ль­ган.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz