Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 20 » ОСНОВА УСПІХУ – МІЦНИЙ КОЛЕКТИВ
10:15
ОСНОВА УСПІХУ – МІЦНИЙ КОЛЕКТИВ

Вранці, 27 листопада, виїжджаючи з четвертої виробничої зміни, колектив вуглевидобувної  дільниці №4  шахти "Відродження" другим у ДП "Львів­ву­гілля" відрапортував про достро­кове ви­конання річного завдання. 186 тисяч тонн рядового вугілля на-гора!

Цей рубіж гірники перейшли більш ніж на місяць раніше до завершення 2017 року, що говорить про їхнє прагнення до досягнення результатів роботи.

Начальник дільниці Віталій Смуляк та бригадир Михайло Козакевич вміло та опе­ративно керують  виробничим  про­це­сом, за­вдяки тактиці виконувати щомі­сячні зав­дання. У середньому вуглевидо­бувники видавали  із  земних надр 685 тонн твердого палива щодоби. Серед­ньо­місяч­на продук­тив­ність праці робітни­ка з видо­бут­ку вугіл­ля становить 19,6 тонн на місяць, а гірника очисного забою -165,0 тонн щомісяця.

Як повідомив начальник дільниці, до кінця року вони пла­нують видобути ще по­над 12 тисяч тонн вугілля і всією дружною та впевненою у досягненні ус­піху коман­дою, а це 179 робітників, за­вершити трудо­вий рік. Щирих слів по­дяки за свій по­си­ль­ний внесок у зага­льний вуглевидо­буток шахти заслуговує кожен із працюючих на вугіль­ному підпри­ємстві.

Зі словами вітання до шахтарів звер­нулися директор шахти Павло Овчін­ніков, голови первинних профспілкових орга­нізацій Володимир Пащук і Олег Стовба. Голова Львівської територіальної організа­ції Профспілки працівників вугі­льної про­мисловості України Олег Турчин щиро по-дякував трудовому колективу шахти за продуктивну працю та чітку організацію ро­біт колективів вуглеви­добувної та про­хідницької дільниць.

Лариса ГУМЕНЮК

На фото: вуглевидобувники  шахти “Від­роджен­ня” зустріли виробничий Новий рік.

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz