Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 12 » ПРАГНЕМО ЧИСТОТИ І ПОРЯДКУ
14:11
ПРАГНЕМО ЧИСТОТИ І ПОРЯДКУ

В Україні існує добра традиція - до Великодніх свят причепурити свій двір та  оселю. Активну   участь  у  весняній то­­­лоці шахтарського краю взяли й під­при­ємства ДП "Львіввугілля".

Згідно з розпорядженням Червоно­град­ської міської ради, під час місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у м.Червонограді, який роз­почався 13 березня і тривав до 13 квітня, за відокремленими підрозділами поадрес­но закріплені вулиці та території міст Чер­вонограда, Соснівки  та  селища Гірник. Пра­­­цівники господарських служб кожного підприємства впорядковували свої ді­лян­ки, а саме: чистили узбіччя, підбілюва­ли дерева та бордюри, фарбували лавки, зупинки автотранспорту, прибирали мину­ло­річне листя, розчищали від сміття, яке назби­ралося за зиму, канали та придо­рож­ні кювети.

Господарська служба шахти "Черво­но­градська" (на фото) займалася благо­ус­троєм ву­лиці Сокальської у Червоногра-ді та разом зі Спецуправлінням з гасін­ня териконів та рекультивації земель - вулиці Про­мис­лової до межі міста з боку Белза, території навпроти підприємств. У місті Соснівка та на Гірнику порядок наводили праців­ники шахт "Лісова" та "Межирічан­ська". За шахтою "Відродження"  закріпле­на ве­лика частина вулиці Богдана Хмель­ни­ць­кого, вулиці ж Чорновола, Героїв Май­­-­­­да­ну, Промислова та зупинка "Стара Шах­тарська"  -  зона  відповідальності шах­­ти "Степова". Дорога дачного маршруту до шахт "Відродження" та "Лісова" закріп­ле­на для впорядкування відповідно цим двом копальням. Шахта "Великомос­тів­ська" наводила лад біля пам'ятного знаку "Шах­тар"  в  районі  Застави.  Вантажно-тра­нс­­пор­т­­не управління впорядковувало па­м'ятник "Загиблим шахтарям" в районі Но­вої Шахтарської та разом із Спецуправ­лінням з гасіння териконів та рекультивації земель навели лад на вулиці С. Бандери.

Крім того, після зимових холодів ре­тельно прибрана територія самих шахт та допоміжних підприємств ДП "Львів­ву­гілля" - впорядковані газони, обрізані і по­білені дерева, засаджені клумби. Усі відо-кремлені підрозділи відповідально пос-та­вилися до виконання заходів з бла­гоустрою.

Любов ФЕНТ,

т.в.о. директора з кадрів та соцпитань

ДП "Львіввугілля"

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz