Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 28 » В ОЧІКУВАННІ ХОЛОДІВ
07:08
В ОЧІКУВАННІ ХОЛОДІВ

працівники копалень оперативно ведуть підготовку вугільних підприємств до роботи в осін­ньо-зимовий період 2017-2018 р.р. відповідно до наказу ДП "Львіввугілля" №59 від 22.03.2017 року.

22 вересня центральна комісія фа­хівців держпідприємства провела пере­вірку стану виконання заходів. У ре­зу­ль­­таті було виявлено окремі не­допра­­цю­вання, що потребують виправлення у найкоротший термін.

Проте загалом на шахтах вже викона­но чималий обсяг робіт, щоб усе устатку­ван­ня котелень, теплотраси, калориферні установки працювали як належить, а бу­дівлі та  споруди шахтної поверхні були добре підготовлені до зими. Хоча є ще чимало проблемних  питань, вирішення  яких потребує фінансування. Разом з тим адмі­ністрацією держпідприємства замов­лено необхідну кількість технічної солі та суль­фо­вугілля, яка буде доставлена на вугільні підпри­ємства.

З випередженням затвердженого гра­фіка виконання запланованих підготовчих за­ходів пра­цюють на шахтах "Межирічан­ська" та "Лі­сова".

 Як  і торік,  до 15 жовтня  центральна ко­­місія оцінить виконані роботи. Сподіває­мось, що вугільні підприємства отримають паспорти готовності та у найхолоднішу по­ру року жодних ексцесів не трапиться.

Володимир СМАГА,

головний механік

ДП «Львіввугілля»

 

 На  фото: (зліва) на шахті "Великомос­тів­ська" електрослюсарі  Андрій  Бусель та Володи­мир Сенів (зліва направо) проводять поточні  ревізію та  ремонт котлів; (справа) електрослюсарі Олег Гринь, Василь Каліні­чен­­ко та  Андрій  Кар­пів (зліва направо)  ре­монтують конвеєр шлаковидалення №1 на шахті "Межирічан­ська".

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz