Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 21 » ВИЗНАЧЕНО КРАЩИХ
07:20
ВИЗНАЧЕНО КРАЩИХ

Напередодні  Дня  шахтаря  гірники Прибужжя традиційно підбивають під­сумки своєї роботи. Спускаючись на гори­зонти прибузьких надр, шахтарі ДП "Львіввугілля" протягом серпня вида­ють на-гора у добу  близько п'яти тисяч тонн вугілля.

 Згідно з наказом №150 від 14 серпня 2017 року, у якому йдеться, що спеціальна комісія у складі провідних спеціалістів та представників шахтарських профспілок  за підсумками роботи за сім місяців цього року визна­чи­ла, що найбільш продуктивно спра­цю­вав колектив вуглевидобувної бри­гади Івана Троцька з шахти "Лісова" (на­чальник діль­ниці Степан Грицак). З початку липня колек­­тив веде очисні  роботи у 166 ла­ві й швидко ос­­воїв навантаження  у понад 800 тонн ву­­гілля на добу.

Серед прохідників найкращий ре­зуль­тат у бригади ДПР-2 з шахти "Великомос­тівська",  бригадир Віктор Васьків (в.о. на­чаль­ника дільниці Андрій Люшик).Зараз гірники швидкими темпами прокладають 114 конвеєрний шт­рек.

Без допоміжних загальношахтних ді­льниць неможливий процес вугільного ви­робництва. Кращими  у цій номінації  ста­ли фахівці дільниці ремонтно-від­нов­­­лю-­вальних робіт шахти "Степова" (в.о.нача­ль­­ника дільниці Олег Щипанський), які проводять ремонт гірничих виробок.

Незважаючи на численні складнощі, пов'язані із погіршенням гірничо-геологіч­них умов та недостатнім матеріально-тех­нічним постачанням, у шахтарських забоях щогодини кипить робота. І у буденних ви­робничих клопотах кожен гірник "на твер­дій підземній висоті справно кріпить міць держави, а чорний порох на вус­тах - це все його шахтарська слава".

Марія ЛУЦЕНКО

На  фото:   колектив  вуглевидобувної дільниці шахти “Лісова”, начальник Сте­пан Грицак  (перший справа).

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz