Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 19 » ІСПИТИ В ЧЕРВОНОГРАДСЬКОМУ УЧБОВО-КУРСОВОМУ КОМБІНАТІ
14:29
ІСПИТИ В ЧЕРВОНОГРАДСЬКОМУ УЧБОВО-КУРСОВОМУ КОМБІНАТІ

18-19 березня в Червоноградському учбово-курсовому комбінаті керівний склад інженерно-технічних працівників підприємств ДП «Львіввугілля» складав іспити на знання Правил безпеки під час поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення.

Згідно наказу держпідприємства №67 від 12.03.14р. створена спеціальна екзаменаційна комісія у складі технічного директора-першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, заступника генерального директора з охорони праці Валерія Соколовського та заступника директора УКК Ігоря Крука.


Протягом двох днів члени комісії приймали іспити у директорів шахт, їх заступників з охорони праці та виробництва, головних інженерів, головних бухгалтерів, заступників головних інженерів з виробництва та начальників дільниць буровибухових робіт.

А у сусідній аудиторії скеровані з шахт працівниці складали іспити заступнику головного механіка з стаціонарного обладнання ДП «Львіввугілля» Володимиру Смазі на здобуття професії «машиніст підіймальних машин»

 

Марія ЛУЦЕНКО

На фото: під час складання іспиту.

Фото Тараса ТКАЧА

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz