Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 15 » ХТО НАЙКРАЩИЙ?
08:58
ХТО НАЙКРАЩИЙ?

На  підприємствах  ДП "Львівву­гіл­ля" триває огляд-конкурс до Все­світ­ньо­­го дня охорони праці.

Огляд-конкурс проводиться щороку перед Всесвітнім днем безпеки до 28 квітня. Комісія під головуванням в.о. ге­нераль­ного директора ДП "Львіввугілля" Андрія Дяченка, спільно з представниками територіального управ­лін­ня, профспілок, вико­навчої дирекції Фон­ду ССНВ про­водить перевірку шахт держпідприємства, роботу служб та діль­ниць з питань охорони праці.

Огляд-конкурс проводиться для оцінки діяльності служб ОП підприємств та серед виробничих дільниць. Метою проведення огляду-конкурсу є подальше удоскона­лення роботи служб охорони праці, роз­пов­сюд­ження передового досвіду,ви­зна­чення кращих служб з ОП, дільниць, бри­гад, які досягли зниження кількості випадків виробничого травматизму, рівня профзахворювань, порушень ПБ, зупинок виробництва через порушення ПБ, кращої наочної агітації з охорони праці, повноти виконання вимог СУВОП, зразкової дис­цип­ліни праці серед працівників.

Для визначення у номінаціях "Кращий працівник", "Краща виробнича дільниця (бригада)", "Кращий за професією" ство­рена комісія за участі представників За­хідної міжрегіональної державної інспек­ції нагляду у вугільній промисловості та ви­конавчої дирекції Фонду ССНВ.

До цього додам, що  за ініціативою журналу "Промислова безпека" та підтрим­кою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у період з 15 люто­го по 24 квітня 2014 року відбудеться Все­­ук­раїнський фестиваль анімаційних та ві­деофільмів на тему "Безпечна праця-2014".

Фестиваль проходитиме у рамках Все­світнього дня охорони праці з метою при­вернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господа­рю­вання, громадських організацій до проблеми збереження життя і здоров'я пра­ців­ників та культури охорони праці в Україні.

Від  ДП "Львіввугілля" у конкурсі бере участь телестудія "Шахтарські горизон­ти", де редактором Марина Громик. Твор­чий  колектив  телестудії  підготував на кон­­курс два фільми з охорони праці: "Вико­ристання вогнегасників" та "Електро­без­пека. Допуск до роботи з високовольт­ними установками".

З результатами конкурсів “Гірник” оз­найомить читачів у наступному номері ча­сопису.

 

Лариса ГУМЕНЮК

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz