Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28 » КОЛИ «ГІРНИК» - ДЛЯ ГІРНИКА
12:42
КОЛИ «ГІРНИК» - ДЛЯ ГІРНИКА

На адресу редакції шахтарського часопису ДП «Львіввугілля» надійшов лист від ветеранів-шахтарів, які в різні роки працювали на вугільних під­приємствах Прибужжя.

“Головне літописне джерело шахтарів Львівщини, - го­вориться в листі, - вже понад півстоліття носить назву “Гірник”. Коли ми працювали у лавах і забоях, часопис над­ходив на шахти. На шпальтах цього видання можна було прочитати про наші, шахтарські будні та свята. Дуже цікаво було бачити на фотографіях обличчя колег по вугіллю, оз­найо­митися з роботою шахт.

Пройшли роки, зараз ми займаємось іншими справами, не гірничими. Однак й досі цікаво знати, як працюється  молодшому поколінню видобувачів “сонячного каменю”.

 

Приємним є те, що керівник ДП “Львіввугілля” Андрій Дяченко не забуває про нас - ветеранів, які не одне десяти­ліття  свого життя віддали вугільній галузі. Шахтарська газета “Гірник” стала адресно надходити до наших домівок. Відтепер ми маємо змогу знову дізнаватися про сучасне життя шахт держпідприємства та бачити на газетних фото об­личчя тих, кому передали трудову шахтарську естафету”.

 

З повагою,

ветерани шахти  “Великомостівська” Михайло Яремчук, Петро Мисак та Йосип Живко

(на фото зліва направо).

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz