Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 27 » КУБОК ШАХТАРЯ У «СТЕПОВОЇ»
12:38
КУБОК ШАХТАРЯ У «СТЕПОВОЇ»

26 серпня на стадіоні «Шахтар» завершилися футбольні змагання серед колективів фізкультури шахт ДП «Львіввугілля» присвячені професійному святу Дню шахтаря. Про це у розмові з головою Червоноградського спортивного товариства «Україна» Володимиром ГАМАЛЬЧУКОМ.

- Участь у турнірі брали шість команд, які були поділені на дві групи. В першій групі: шахти «Червоноградська», «Великомостівська» і «Межирічанська», в другій групі шахти «Степова», «Відродження» та «Лісова».

Після завершення групових змагань право поборотися за головні призи, завоювали аматори шкіряного м’яча шахт «Степова», «Червоноградська», «Відродження» та "Великомостівська".

Вже вкотре у фінал вийшли команди шахт «Червоноградська» та «Степова». У напружений та цікавій боротьбі перемогу здобула команда шахти «Степова» з рахунком 3:0. Переможні голи забивали Іван Семерак, Олександр Єпіфанов і Назар Райша. За третє місце змагалися команди шахт «Відродження» і «Великомостівська». Тут переконливу перемогу з рахунком 2:0 здобули футболісти шахти «Відродження»(голи забивали Роман Васюта та Богдан Гарасим), які стали бронзовими призерами турніру.

В урочистій обстановці під оплески уболівальників, нагороди командам-переможцям вручили помічник генерального директора з аналітично-інформаційного забезпечення ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, голова Львівської терради Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, голова Червоноградського СТ «Україна» Володимир Гамальчук та колишній шахтар, ветеран Червоноградського футболу Богдан Білозір.

Володимир ВОВК

Фото автора

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz