Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 28 » НАРАДА ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПРОФЗАХВОРЮВАННЯМ ГІРНИКІВ
13:33
НАРАДА ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПРОФЗАХВОРЮВАННЯМ ГІРНИКІВ

13 лютого відбулася спільна нара­да з питань запобігання професійних захворювань у працівників ДП “Львів­вугілля” за участі т.в.о. генераль­но­­го ди­ректора Олега Акімова та спе­ціалістів  держпідприємства, го­­­лов­ного уп­равління Держпраці у Ль­­вівській області, ДП «Західний  екс­перт­но-технічний центр», Управління Фонду соціа­ль­ного страхування  у Львівській об­лас­ті та проф­спілок.

Під час засідання розглядалися пи­тання професійних захворювань на під­приємствах ДП “Львіввугілля”, прове­ден­ня медоглядів та гігіє­­нічної оцінки умов пра­ці, атестація робочих місць та соціаль­не стра­ху­вання пра­­ців­ників.

За результатами наради по ДП “Ль­віввугілля” розроблена “Програма по за­побіганню професійних захворювань” на 2018 рік, яка на даний час є досить дієвою. Однак недофінансування ДП “Львів­ву­гілля” не дає змоги виконати її в повному об­­сязі. Учасники наради ухвалили рішен­ня: роз­робити додаткові заходи щодо по­кра­­щен­ня стану ОП на шахтах, а також – про­по­зиції змін в КЗпП України для об­межен­ня часу роботи в шкідливих умовах з метою недопущення професійних за­хво­рювань пра­ців­­­ників.

На фото: (зліва  направо  на першому плані) т.в.о. генерального директора ДП “Ль­вів­вугілля” Олег Акімов та заступник ге­не­рального директора з охорони праці Ва­лерій Соколовський під час наради.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz