Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 19 » НАВЧАЛЬНА ТРИВОГА НА «ВЕЛИКОМОСТІВСЬКІЙ»
12:55
НАВЧАЛЬНА ТРИВОГА НА «ВЕЛИКОМОСТІВСЬКІЙ»

19 вересня на шахті «Великомостівська» пройшла навчальна тривога.

О 10.10 технічний директор-перший заступник генерального директора ДП «Львіввугіля» Олег Акімов дав ввідну диспетчеру Геннадію Маркіну  про місце та характер аварії. Диспетчер почав діяти згідно плану ліквідації аварії та повідомив про аварію Львівсько-Волинський ВГРЗ. На аварійній ділянці вимкнули електроенергію. За повідомленням з табельної, на аварійній ділянці знаходиться 42 гірника. Членам добровільної гірничорятувальної команди дано команду розпочати евакуацію працівників до клітьового ствола, після чого приступити до гасіння пожежі у тупику. Шахтна медсестра біля клітьового ствола проводила огляд евакуйованих на-гора робітників.



О 10.20 головний інженер підприємства Василь Бойко взяв керівництво з ліквідації аварії на себе.

Перше відділення гірничорятувальників прибуло на місце пожежі. О 10.40 на диспетчерський пульт прийшло повідомлення: пожежу ліквідовано силами членів ДГК. Гірничорятувальники залишились на місці аварії, щоб контролювати стан виробки, провести заміри повітря тощо.

За ходом виконання заходів з ліквідації аварії стежили від Держгірпромнагляду - перший заступник  начальника територіального управління-начальник гірничого округу Богдан Радивон, начальник Західної міжрегіональної  державної  інспекції нагляду у вугільній промисловості Володимир Юрків; від ДП «Львіввугілля» - технічний директор-перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, його заступник Сергій Руденко, заступник генерального директора з охорони праці та надзвичайних ситуацій Валерій Соколовський та представники служби з ОП.




Головні інженери та диспетчери з усіх шахт держпідприємства пильно спостерігали за діями з ліквідації умовної аварії.

За підсумками учбової тривоги технічний директор-перший заступник генерального директора ДП «Львіввугіля» Олег Акімов провів нараду, де детально проаналізовано дії всіх служб по ліквідації аварії.

 

Марія ЛУЦЕНКО






 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz