Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 29 » ТРЕНЕР МОЛОДІЖКИ – ШАХТАР
09:28
ТРЕНЕР МОЛОДІЖКИ – ШАХТАР

З початком другого кола юнацьку футбольну ко­ман-ду червоноградського "Шахтаря" очолив  добре зна­ний для  шанувальників  місце­вого футболу Андрій ПО­ЗИ­НЯК. Він у минулому вис­ту­пав за футбольні ко­лек­тиви Червонограда та Соснівки.

Останні вісім років Андрій По­зиняк  працює  підземним еле­кт­ро­слюсарем  на  шахті "Ве­ликомостівська". Свою ро­боту він любить, але гри но­мер один не полишає. До­по­-магає ви­борювати перемоги своїй шахті у футбольних зма­ганнях.

- Очолити юнацьку ко­ман-ду запропонував мені пре­зи­дент футбольного клубу "Шах­тар" Роман Гусар, - роз­повідає Андрій Михайлович. - Хоча ос­віти, як тре­не­ра,  в ме­не не­має, але я по­годився. Хлопці спри­йняли ме­не добре, з ними дружні від­носини. В ко­манді маю двад­­цять гравців, кож­но­му на­ма­­гаюся приділити ува­гу. У мене двоє синів двох і три­над­цяти ро­ків, тому досвід спіл­кування із підлітками в мене є. Мій старший син та­кож грає у фут­бол, виступає  за юнаць­ку  ко­манду червоно­градського "Шах­таря". Відрад­но, що в на­шому місті є багато дітей, які хочуть займатися фут­бо­­лом і місцеві дитячо-юна­цькі школи добре працюють в цьо­му на­прямку. Також всіля­ко спри­я­ють роз­витку  футболу  і  ву­гіль­ні  під­приємства  ДП ”Ль­­вів­­ву­­гілля".

У свою чергу, Андрій По­зиняк (на фото - в центрі) ставить перед собою зав­дан­ня  якомога  більше під­го­тува­ти місцевих вихован­ців для основного складу черво­но­­­град­ської футбольної ко­ман­ди.

Ігор ЙОСИПІВ  

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz