Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 5 » У ЗАБОЯХ МОЛОДЬ
07:28
У ЗАБОЯХ МОЛОДЬ

Трудові колективи охоче прий­ма­ють шахтарів-початківців. Вугільні копальні стають для них першим місцем роботи. Поряд  із досвідченими пра­ців­­ни­ками успішно ви­конує покладені зав­дання  учень  гір­ника  підзем­ного ДПР-2  ша­х­­ти "Сте­пова" Пав­ло ЛО­ЗІН­СЬ­КИЙ.

 - Про роботу в шахті я чув неоднора­зово від свого прадіда, який багато років працював на "Великомостівській" та дя­дька Романа Римара, прохідника зі "Сте­пової". Тому мені захотілося дізнатися більше про те, як працюють гірники. Цього року я закінчив Червоноградський гірни­чо-економічний коледж за спеціаль­ністю "Експлуатація та ремонт гірничого елект­ромеханічного обладнання та авто­ма­тич­них пристроїв". Здобувши тео­ре­тичні знання, закріпив це на практиці на шахті “Степова” під керівництвом наставника Назара Вав­­ринюка, який ще більше мене за­охо­тив  до  роботи  на копальні. На початку чер­в­­ня я працевлаштувався на цю шахту і зараз проходжу курси в Чер­во­но­градському УКК, щоб отрима­ти спе­ціальність гірника підземного. Мій мо­­лодший брат Ігор також навчається в ко­­леджі та після його закінчення пла­нує поповнити лави шахтарської родини.

Цього року вперше відзначаю про­фесійне свято вже дійсно як справжній шахтар і хочу привітати усіх гірників на­шого краю та побажати міцного здоров’я і благополуччя.

Іван СЕМАК

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz