Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 20 » УДОСКОНАЛИТИ ВЕДЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ
11:31
УДОСКОНАЛИТИ ВЕДЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ

20 березня в Червоноградському учбово-курсовому комбінаті заступник директора дирекції з виробництва  з гірничих робіт ДП «Львіввугілля» Ярослав САВКА провів школу заступників директорів з виробництва та старших інспекторів з дисципліни праці шахт держпідприємства щодо удосконалення ведення табельного обліку та документації нарядної системи.

На основі аналізу дотримання системи управління виробництвом і охороною праці у вугільній промисловості на шахтах ДП «Львіввугілля» виявлено, що через порушення, які допускаються інженерно-технічними працівниками шахт у частині дотримання СУВОП та Правил безпеки у вугільних шахтах, зокрема при оформленні документації, представники наглядових органів призупиняють ведення гірничих робіт.


-  Уважне і навіть прискіпливе ставлення до ведення документації – одна із складових виробничої дисципліни, - сказав Ярослав Васильович. – Прямий обовязок  присутніх тут заступників директорів шахт з виробництва та старших інспекторів з дисципліни праці  - суворо контролювати заповнення усіх документів, що стосуються нарядної системи та табельного обліку.

 

Марія ЛУЦЕНКО

На фото: під час виробничого навчання.

Фото Тараса ТКАЧА

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz