Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28 » ЗОЛОТІ РУКИ БРИГАДИРА
12:46
ЗОЛОТІ РУКИ БРИГАДИРА

Бригадир електрослюсарів дільниці конвеєрного транспорту шахти "Лісова" Василь СТРІЛЕЦЬ  - шанована у колективі людина.

- Василь  Михайлович  вже понад двадцять років працює на нашій діль­ниці,-розповідає начальник ДКТ шахти Володи­мир Цюпа. - Руки золоті, сам все вміє та й інших може орга­нізувати.

Сам Василь Стрілець про себе го­во­рив мало. Родом з села Двірці Сокальсь­кого району, де й зараз мешкає з сім’єю. Відслу­жив­ши в армії, у 1993 році влашту­вався на тоді шосту "Велико­мостівську" гірничим робітником.

 

- На   початку   дев’яностих  роботу го­ді бу­ло знайти, - згадує Стрілець. - А на шосту шахту брали охоче. От з кіль­ко­ма друзями і стали шахтарями.

Згодом набув кваліфікацію елект­ро­слюсаря  підземного.  За  роки  роботи вправ­ний  робітник  зумів заробити неабиякий авторитет і став брига­ди­ром.

 Доб­ре працюється, зауважує Ва­силь Ми­хайлович, коли  поруч  такі ко­леги, як Ва­силь Романович, Віктор Солодуха, Ігор Сухар, Василь Ткач - надійні товариші як у роботі, так і у жит­ті.

Своєю шахтарською долею Василь Стрілець задоволений.

-  Знаєте, у мене є син Тарас. Хотілося б, щоб він теж став гірником. Це робота, де заробиш і на хліб, і до хліба,-завершив нашу коротку розмову бри­гадир Стрілець.

Марія ЛУЦЕНКО

За матеріалами газети «Гірник»

: | Додав: admin | Рейтинг: 4.5/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz