Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 27 » ПІД КОНТРОЛЕМ МІНІСТЕРСТВА
10:09
ПІД КОНТРОЛЕМ МІНІСТЕРСТВА

15 березня 2012 року на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля» відбувся розгляд програми розвитку гірничих робіт по шахтах держпідприємства. Від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України в ньому взяли участь перший заступник Міністра Ігор Попович.

Також Міненерговуглепром представляли Олександр Вівчаренко – директор Департаменту вугільної промисловості, Олександр Коровка – його заступник, Микола Ковальов – заступник начальника управління – відділу виробничих програм, Леонід Дудка – начальник відділу забезпечення Міністра, Володимир Володін – завідувач сектором збагачення та якості вугілля Департаменту вугільної промисловості; Володимир Радченко – директор науково-дослідного інституту «УкрНДІпроект», від Львівської ОДА – Богдан Матолич, Перший заступник голови Львівської ОДА, від ДП «Львіввугілля» Микола Клюка – в.о. генерального директора, Олег Акімов – технічний директор, провідні спеціалісти, директорський корпус, голови профспілок Олег Турчин та Михайло Шабля, представники місцевих органів влади Микола Мисак – голова Сокальської РДА та Ігор Чудійович – міський голова м. Червонограда.

По приїзді на шахту «Степова» високопосадовці відвідали робочі місця в шахті (лава №118), де безпосередньо провели огляд лави, обладнання, поспілкувалися з шахтарями. Подальший розгляд програми пройшов конструктивно, по-діловому. Директори шахт звітували про фактичні результати роботи за січень-лютий і ті, що прогнозуються до кінця поточного року. Ігор Миколайович добре обізнаний з ситуацією по копальнях Львівщини. Знає усі проблемні та вузькі місця по кожній шахті. Детально розглядали питання, які потребували вирішення. Ігор Попович поставив чіткі завдання та визначив терміни для усунення недоліків. Зокрема, по шахті «Великомостівська»: вивести підприємство на економічно збалансовані показники, до 1 травня ліквідувати відставання з вуглевидобутку до відповідного періоду 2011 року.

По шахті «Межирічанська» обговорювалося питання по ліквідації наслідків пожежі. В ній взяли участь Володимир Радченко та Олександр Вівчаренко. Поставлені завдання, а сааме: розробити з профільними інститутами декілька варіантів заходів, щоб домогтися зниження температури на місці локалізації пожежі до 100˚С. Ігор Миколайович відзначив, що до керівництва шахти є довіра. У свою чергу, директор шахти Ярослав Наливайко завірив заступника міністра, що завдання, які стоять перед колективом, будуть виконані. Перед керівництвом шахт «Відродження», «Лісова» та «Червоноградська» поставили завдання по зниженню зольності вугілля.

Детально обговорили роботу шахт «Лісова» та «Степова», визначили перспективи, шляхи фінансування, залучення інвестицій. Ігор Дзік, директор шахти «Лісова» фахово аргументував програму роботи шахти на 2012 рік і перспективу. Володимир Радченко відзначив результативні зміни в роботі шахти «Степова». Акцентувалась також увага на питанні про недопущення помилки в обладнанні транспортного ланцюжка для лави №134 шахти «Степова». Конкретно Ігор Попович сказав, що працювати будуть тільки з тими керівниками, які вибудовують стратегію підприємства, вміють планувати роботу, виконують програму, працюють на результат. Зокрема, кожен директор повинен думати, як заробити гроші, а не чекати заробітну плату, яку привезе генеральний директор з м. Києва.

Після прийняття звітів директорів шахт доповідав Микола Клюка, який конкретизував завдання по ДП «Львіввугілля» на найближчий час та перспективу роботи до кінця поточного року.

Для можливості відновлення робочого режиму напрацювати програму оптимального фінансування ПАТ «Львівська вугільна компанія».

За результатами розгляду Ігор Миколайович зобов’язав в.о. генерального директора Миколу Клюку скоригувати програму з урахуванням зауважень і представити на остаточний розгляд до кінця березня.

 

Марія КОНОПЛИЦЬКА


 На фото: під час огляду 118-ої лави (зліва направо на першому плані) директор шахти "Степова" Ярослав Шаварський, перший заступник Міністра Ігор Попович та в.о. генерального директора ДП "Львіввугілля" Микола Клюка.

: | Додав: admin | Рейтинг: 3.5/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz