Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 27 » ПРОФСПІЛКА І АДМІНІСТРАЦІЯ: ЧАС СПІЛЬНИХ ДІЙ
10:28
ПРОФСПІЛКА І АДМІНІСТРАЦІЯ: ЧАС СПІЛЬНИХ ДІЙ

25 грудня відбулося розширене засідання президії Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки. У ньому взяли участь генеральний директор ДП «Львіввугілля» Петро Солонинка, директор з кадрів і соціальних питань Іван Войценко, а також заступник головного бухгалтера держпідприємства Ярослава Бойчун.

На президії було розглянуто низку актуальних питань, що стосуються виплати поточної зарплати, ходу виконання рішень пленумів і президій протягом 2013 року.

Щодо зарплати, то з цього питання виступили генеральний директор держпідприємства Петро Солонинка і голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин, які поінформували присутніх, що вона надійде в каси до кінця цього тижня.

За значний внесок у вирішенні соціальних питань на своїх підприємствах генеральний директор ДП «Львіввугілля» Петро Солонинка нагородив почесним знаком «Шахтарська гвардія Галичини» голів профкомів шахт «Великомостівська» Ігоря Гумена, «Межирічанська» Сергія Ткача, «Степова» Степана Ярему, а також правового-технічного інспектора праці ЛТО ППВПУ Петра Смаля.



Користуючись присутністю на президії представників засобів масової інформації – «15 телеканалу» і газети «Гірник» Петро Солонинка та Олег Турчин привітали шахтарські колективи і мешканців нашого краю з прийдешніми святами - Новим роком і Різдвом Христовим.

За підсумками засідання президії були прийняті відповідні рішення, спрямовані на ефективність дій первинних профспілкових організацій у 2014 році.

 

На фото: під час засідання президії.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz