Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 31 » ШАНОВНІ ГІРНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ШАХТАРСЬКОЇ ПРАЦІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!
12:52
ШАНОВНІ ГІРНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ШАХТАРСЬКОЇ ПРАЦІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!

 

З почуттям глибокої шани вітаємо підкорювачів підземних горизонтів Прибужжя і всіх тих, хто забезпечує їхню роботу, а також славних ветеранів вугільної галузі Львівщини з професійним святом – Днем шахтаря!

Гірники – люди мужньої професії, і у складних економічних умовах вуглекопи Львівщини підтверджують високу професійність і майстерність у роботі. Шахтарі виконують важливе завдання: нелегкою працею видобувають хліб української енергетики – вугілля.

Головним надбанням багатотисячного трудового колективу ДП «Львіввугілля» сьогодні є збереження цілісності державного підприємства, робочих місць, збільшення об’ємів виробництва та поліпшення ситуації з реалізації вугілля.

Професійне свято гірники Галичини зустрічають з трудовими здобутками. У липні вуглевидобувники підняли на-гора мільйонну тонну твердого палива на місяць раніше, ніж торік. Почесне право видати останні тонн чорного «золота» в рахунок мільйона було надано гірникам вуглевидобувних бригад Андрія Лішки та Василя Сковрона зі шахти «Степова», які додали до загального результату 195 тисяч тонн вугілля. Трудові змагання до професійного свята серед бригад з видобутку вугілля та прокладання гірничих виробок продемонстрували високий виробничий та кадровий потенціал прибузьких шахт. По праці і честь: за самовіддану працю найкращих працівників держпідприємства відзначено державними, галузевими та регіональними нагородами.

Сотні гірників з підприємств ДП «Львіввугілля» мобілізовані до лав Збройних сил та захищають цілісність рідної України в зоні бойових дій на сході країни. Змінивши шахтарську робу на військову амуніцію, вони з честю виконують свій громадянський обов’язок.

Шановні шахтарі! Ваша звитяжна праця на глибині 500 метрів – найкращий внесок у енергетичний суверенітет нашої держави. Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та благополуччя. Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають вас від життєвих негараздів та випробувань, даруючи серцю спокій, а душі – любов і мир. Нехай Свята Варвара – опікунка гірників, оберігає вас у вугільних забоях.

М’якого вам вугілля, твердої покрівлі!

Ярослав НАЛИВАЙКО,

            в.о. генерального директора

ДП "Львіввугілля"

Олег ТУРЧИН,

голова Львівської територіальної

організації Профспілки працівників

вугільної промисловості України

Михайло ШАБЛЯ,

голова Регіонального об’єднання

Незалежної профспілки

гірників України м. Червонограда

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz