Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 6 » ЗА ГРАФІКОМ ПРИСКОРЕННЯ
12:08
ЗА ГРАФІКОМ ПРИСКОРЕННЯ


Майже на два місяці раніше, а саме 4 листопада, одержали символічну перепустку у 2014 рік прохідники шахти «Великомостівська».

Це уже четверта копальня ДП «Львіввугілля», яка на сьогодні достроково виконала завдання з проходження гірничих виробок.

-  Досягнутий успіх, - розповідає голова профкому Ігор Гумен, - наші підземні скороходи  присвятили 55-літтю рідного підприємства, яке ми відзначатимемо наприкінці грудня.

Зазначимо, що працювати за графіком прискорення для прохідників «Великомостівської» уже стало нормою. Нинішній річний рубіж вони подолали, проклавши 2230 погонних метрів гірничих виробок.


У цих метрах сумлінна праця, уміла експлуатація техніки, дотримання високої технологічної дисципліни, вимог техніки безпеки колективами дільниць ДПР, де начальниками Володимир Приходько та Микола Лінинський, а бригади очолюють Віктор Васьків та Теодор Венгель.

 До речі, цьогоріч  бригада Віктора Васьківа зайняла третє місце у трудовому змаганні, присвяченому Дню шахтаря.

Вчасно підготовлений прохідниками фронт робіт дозволяє ритмічно працювати і вуглевидобувникам «Великомостівської».

-  31 жовтня, - розповідає заступник директора дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Ярослав Савка, - тут здали в експлуатацію 112 лаву по Сокальському пласту.

Господарі нового очисного забою – вуглевидобувна дільниця, яку очолює заслужений шахтар України Анатолій Потопа. Цей колектив, як завжди, настроєний на високопродуктивну роботу, маючи в своєму розпорядженні комплекс КМ-87 та комбайн ГШ-68.

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz