Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » 14 жовтня - День захисника України
06:45
14 жовтня - День захисника України

 

Шановні оборонці нашої країни!

Дорогі краяни!

 

14 жовтня у день святої  Покрови Пресвятої Богородиці українці відзначають День захисника України та водночас День Українського козацтва. Ці свята символізують  любов і шану до оборонців нашої Батьківщини усіх часів.

 Найцінніше, що є в нашому житті - це мирне життя на своїй землі. Проте уже два роки триває військова агресія на території нашої держави. Захист Вітчизни - це обов'язок і привілей справжніх чоловіків. Десятки тисяч мужчин, полишивши рідні домівки та професії, поповнили лави Збройних сил України та стали надійним засліном на шляху підступного ворога. Серед них понад двісті працівників копалень ДП «Львіввугілля», що нині мобілізовані та несуть службу на сході України, а близько сотні гірників вже відслужили та повернулися до шахтарської праці.

Подвиг тисяч українських солдатів назавжди залишиться у нашій історії взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Схиливши голови, у цей день ми у молитві вшануємо пам’ять загиблих за свободу України бійців.

Дорогі наші захисники! Не словами, а на ділі ви довели, що є достойними нащадками славних козаків та  у скрутний для України час стали на її захист, розуміючи, що  відстоюєте майбутнє ваших дітей, мирну старість ваших батьків та право жити в своїй державі. Тож нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних, а свята Богородиця береже ваші душі й тіла від кривди та болю. Низький вам уклін, щира подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Андрій ДЯЧЕНКО,

т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля»

 

Олег ТУРЧИН,

голова Львівської

територіальної організації

Профспілки  працівників

 вугільної  промисловості

 України

 

Михайло ШАБЛЯ,

голова Регіонального об’єднання

Незалежної профспілки

гірників України м. Червонограда

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz