Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 6 » 6 червня – День журналіста
11:15
6 червня – День журналіста

 З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

День журналіста це не тільки професійне свято працівників ЗМІ, це загальнонародне свято, адже важко уявити сучасне суспільство без інформації та засобів її передачі про події та факти нашого життя. З нагоди свята представників четвертої  гілки влади привітав член Національної спілки журналістів України отець Степан Кащук. Він, зокрема, закликав журналістів чесно служити, насамперед, українському народові, вчасно і правдиво висвітлювати події, адже Бог з тими, хто володіє правдою.

Вітаючи представників мас-медіа, голова Львівської обласної організації НСЖУ, заслужений журналіст України Ярослав Климович наголосив, що сьогодні професійне свято невеликої когорти людей, які ніколи не втомлюються працювати.

- Журналістська спільнота, - наголосив Ярослав Іванович,- вірна своїм принципам, завжди тримає руку на пульсі подій, що відбуваються, вони першими взнають про важливі новини та оперативно їх висвітлюють.

З теплими словами до журналістів звернулися голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

- Слово-міцна зброя, - сказав очільник Львівщини, - тому дякуємо творчим людям за професіоналізм та принциповість у своїх статтях, теле- та радіопередачах. Я переконаний, що незабаром ми будемо свідками нашої перемоги на Сході України і для цього докладемо максимум зусиль, аби ця перемога стала спільною. Ми переможемо нашою вірою та твердим журналістським словом.

Цього святкового дня найкращих працівників, членів Львівської ОО НСЖУ за успішну діяльність, творчі здобутки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм представників обласних ЗМІ відзначили Почесним Знаком та Почесними  грамотами НСЖУ, Львівської облдержадміністрації та облради, Подяками та преміями у номінаціях «Перша удача», «Самобутність» та за кращий «Жіночий проект». А лауреатом премії «Сучасність» імені професора Володимира Здоровеги за цикл публікацій, які присвячені воїнам АТО – «Війна, якої немає, солдати, яких не існує», став головний редактор часопису «Новий час» (м.Жидачів) Андрій Данилець.

Уже стало доброю традицією на День журналіста вручати членські квитки представникам ЗМІ, які поповнили творчу спільноту Львівського осередку Національної спілки журналістів України, який на сьогодні налічує 1200 спілчан. Цього дня Голова Львівської ОО НСЖУ Ярослав Климович урочисто вручив членський квиток головному редактору журналу «Наша спадщина» Андрію Левику.

Звісно, завжди приємно отримувати нагороди і особливо за ту роботу, яка тобі до вподоби. А такою справою життя для нас, творчих людей, є саме журналістика. За високий професіоналізм, багаторічну творчу працю Подяку Львівської ОДА отримав колектив служби інформаційного забезпечення ДП «Львіввугілля», а редактора газети  «Гірник» держпідприємства Ларису Гуменюк нагороджено Грамотою Львівської обласної ради. Вітаємо й нашу колегу, коментатора радіо «Сокаль» Наталку Новацьку, яку відзначив Секретаріат Національної спілки журналістів України за професіоналізм і творчі здобутки.

А, щоб у медійників цього дня був святковий настрій, музичний супровід свята був у виконанні фольк-гурту «Фіглярі». Також лунали чарівні сучасні естрадні та українські композиції гурту зі Львова «Мандрівні музики», адже народна музика – це наша рідна культура, яку ми любимо і цінуємо.

Шановні майстри слова! Бажаємо вам гострого пера, чутливого мікрофона, великих тиражів, поповнення читацької аудиторії та розширення кола друзів. Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення.

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz