Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 11 » АКЦЕНТ НА БЕЗПЕКУ ПРАЦІ
11:03
АКЦЕНТ НА БЕЗПЕКУ ПРАЦІ

Під головуванням генерального директора ДП «Львіввугілля» Петра СОЛОНИНКИ 8 листопада в державному підприємстві відбулося розширене засідання постійно діючої комісії з охорони праці.

У його роботі взяли участь директори шахт, їх заступники з виробництва і охорони праці, головні інженери і механіки, начальники вуглевидобувних дільниць, а також голова  Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег ТУРЧИН, голова Регіонального об’єднання НПГУ м.Червонограда Михайло ШАБЛЯ, керівники служб державного підприємства, інші зацікавлені особи.

На ПДК її учасники розглянули низку питань, що стосуються виробничого травматизму, професійних захворювань, охорони праці, виконання програми покращення стану протипожежного захисту поверхневих комплексів та гірничих виробок, забезпечення відокремлених підрозділів засобами індивідуального та колективного захисту в 2013 році тощо.

З інформацією на засіданні виступили технічний директор-перший заступник генерального директора держпідприємства Олег АКІМОВ, заступник генерального директора з ОП та НП Валерій СОКОЛОВСЬКИЙ, заслухано окремих керівників шахт і підрозділів ДП «Львіввугілля».

За підсумками роботи ПДК з обговорених питань були прийняті рішення, намічені заходи для подальшого покращення стану техніки безпеки та умов праці, запобігання травматизму в трудових колективах ДП «Львіввугілля»,

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz