Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Є ПРОХОДКА - БУДЕ ВУГІЛЛЯ
14:23
Є ПРОХОДКА - БУДЕ ВУГІЛЛЯ

1 квітня головний інженер Сергій Смеречанський,  начальник вуглеви­до­бувної  дільниці  № 2 Володимир Феди­шин та механік дільниці Ігор Іван­чук з шахти "Степова" відрапор­ту­вали гене­ральному директору ДП "Львівву­гілля" Миколі Клюці про виконання бе­рез­невого завдання з проход­ження гірничих виро­бок.

У зв'язку з об'єктивними причинами до виконання місячного завдання з про­ходки долучилися вуглевидобувники другої дільниці. І хоча основним зав­данням є видобування чорного золота, а проход­ження гірничих виробок для них не­звичне, завдяки фаховості та про­фесіоналіз­му кожного робітника пройдено 225 погонних метрів гірничих виробок,195 з них понад план. Ці погонні метри стали додатком на шля­ху до лави,в якій незаба­ром їм дове­деться працювати. Продуктив­ність праці одного робітника основних про­­фесій скла­ла 3,07 п.м. при плановій 0,75 п.м. Проход­ження гірничих виробок відпо­ві­дає техніч­ній нормі якості.

З трудовою перемо­гою гірників вугле­ви­добувної діль­ниці привітав генеральний директор ДП "Львіввугілля” Микола Клюка.

- Сьогодні ми бачимо спільні резуль­та­ти роботи керівництва шахти та всього трудового колективу,- наголосив Микола Іванович. -Це стало можливим завдяки високій організації праці,виробничій дис­ципліні та сумлінному ставленню кожного робітника до виконання своїх професійних обов'язків. Наполеглива праця гірників своєчасно забезпечить вуглевидобувників очисним фронтом для роботи.

А загалом, незважаючи на труднощі минулого року, продуктивною працею від­значилися прохідники "Степової". Колек­тиви прохідницьких дільниць,які очолюють Василь Майдюк (дільниця підготовчих робіт №1) і Ва­дим Крась (дільниця підго­товчих робіт № 2), бригадири Іван Пукач і Аркадій Піскунов показали вагомі резуль­тати - про­тягом першого кварталу 2013 ро­ку підземні скороходи працюють у пла­ново­му режи­мі,щомісяця виконуючи дове­дені завдання щодо розкриваючих і під­готов­чих виробок. З початку року вони про­­йшли в підземних горизонтах 1430 погонних метрів гірничих виро­бок,при встановлено­му плані -900.

- Ми прагнемо,- говорить начальник ДПР-1 Василь Майдюк,- довести, що ви­робничі завдання нам під силу. Тому для прохідницьких бригад справа честі не ті­льки виконувати план з проходки, а й пра­цювати понад норму.

Сьогодні прохідники працюють в 120 бортовому та 120 розвідувальному штре­ках, долаючи перешкоди та прокладаючи шлях до вугілля. Отже, у завзятого колек­тиву гірників "Степової" є можливість не тільки виконувати доведені завдання, а й працювати зі знаком "плюс".

 

Лариса ГУМЕНЮК

 

На фото (зверху): колек­тив вуг­ле­видобувної діль­ниці №2, бригадир Петро Бут­рей (в центрі);

На фото: (знизу; зліва направо) генераль­ний директор ДП "Львівву­гілля” Мико­ла Клюка, головний інженер Сер­гій Смеречанський, начальник і механік видобувної дільниці №2 Володимир Федишин та Ігор Іван­чук шахти "Степо­ва”, те­хнічний  дирек­тор держпідприєм­ства Олег Акімов та його заступник Олександр Сафонов.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz