Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 21 » ЛИЦАРІ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
10:13
ЛИЦАРІ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Таку назву має об’ємна ілюстрована книга, яку напередодні Дня шахтаря випустив творчий колектив київського видавничого дому «Власті». В ній широко представлені усі вугільні регіони України.

Багато сторінок у книзі надано Львівсько-Волинському вугільному басейну. Зокрема, окремий розділ присвячений ДП «Львіввугілля». Відкривається він гімном «Ми – шахтарі Галичини» і вступним словом «У нас усе налагодиться» в.о. генерального директора державного підприємства Петра Солонинки.

Тут же розлога розповідь про зародження вугільної промисловості Львівщини і про славних ветеранів, які встановлювали рекорди і своїми мозолистими руками примножували економічну міць держави.

В книзі також відображено і сучасний стан ДП «Львіввугілля», є розповіді про трудові колективи шахт «Великомостівська», «Межирічанська», «Відродження», «Лісова», «Степова», «Червоноградська». До цього додамо, що в розділі про вугільну промисловість Львівщини вміщено чимало фотознімків, як із історії, так і сучасних.

З самою книгою «Лицарі енергетичної безпеки України» можна познайомитися в науково-технічній бібліотеці ДП «Львіввугілля».

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz