Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » НА ЗБАГАЧУВАЛЬНІЙ ФАБРИЦІ ПАТ «ЛЬВІВСЬКА ВУГІЛЬНА КОМПАНІЯ» - АВАРІЯ
10:18
НА ЗБАГАЧУВАЛЬНІЙ ФАБРИЦІ ПАТ «ЛЬВІВСЬКА ВУГІЛЬНА КОМПАНІЯ» - АВАРІЯ

Причиною аварії, за висновками спеціально створеної комісії, стала надмірно прихована корозія металоконструкції галереї №12 та «перевантаження шламами внаслідок частих поривів трубопроводів».

Про це повідомила прес-служба Держгірпромнагляду у Львівській області. Аварія трапилася 18 вересня 2012 року: у відділенні технічного водопостачання водошламового хвостового господарства впала галерея №12. Під час аварії працівники підприємства не постраждали. За словами начальника Західної міжрегіональної інспекції нагляду у вугільній промисловості Володимира Юрківа, наразі експлуатацію будівель та споруд, які загрожують життю та здоров’ю працівників заборонили, зокрема головний корпус та галерею №4.

2 жовтня ситуацію з ліквідації наслідків аварії на збагачувальній фабриці вивчали фахівці вугільної галузі та генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка.

На сьогодні ситуація на збагачувальній фабриці непроста, однак згідно з розробленим планом ліквідації аварії, через місяць фабрика повинна запрацювати. Наразі тривають технічні наради, де вивчаються питання щодо попереднього постачання матеріалами, залучення до виготовлення металоконструкцій Нововолинського РМЗ тощо.

Роботи з виготовлення металоконструкцій ведуться цілодобово: на фабриці та в цеху шахти «Візейська». З 11 жовтня розпочнеться монтаж галереї, який планується закінчити 13 числа.

 

За матеріалами

Держгірпромнагляду

у Львівській області

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/3
Зробити безкоштовний сайт з uCoz