Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 2 » НАСТАННЯ ЗИМИ ПІД КОНТРОЛЕМ
12:54
НАСТАННЯ ЗИМИ ПІД КОНТРОЛЕМ

Під постійним контролем в.о. генераль­ного директора ДП "Ль­вів­вугілля"  Яросла­ва НАЛИВАЙКА пи­тан­ня підготовки до нового опалю­­вального сезону 20­15-2016 р.р. Згід­но  наказу  держ­підприємства за №44 від 23.03.2015 р. почали готуватися до хо­лодів шах­ти й від­окремлені під­розділи.

З метою забезпечення своєчасної під­готовки шахт і підприємств до стабі­льної ро­боти в осінньо-зимовий період, а також для контролю, оперативного вирішення питань, координації дій та надання практичної допо­моги в роботі у ДП "Львіввугілля" створено цент­ра­льну комісію, до складу якої увійшли тех­нічний директор - перший заступник гене­рального директора Олег Акімов (голова ко­місії), заступник генерального директора з охо­рони праці Валерій Соколовський, головний механік Воло­димир Голуб та провідні спе­ціалісти ДП "Львіввугілля".

Шахтами і підприємствами роз­роблені плани організаційно-технічних заходів з під­готовки до періоду осінь-зима, створені ре­монтні бригади. З  по­чатку проведення під­го­товчих робіт особлива увага приділяється ре­монту котлів, калориферних установок, теп­ло­трас та водопроводів, тампонажу клітьових стволів. Також котельні шахт укомплек­то­вуються обслуговуючим персоналом - кочега­рами, опера­то­рами ХВП, слюсарями-ремонт­никами. У разі потреби люди скеровуються в Червоноградський УКК на навчання спеціаліс­тів необхідного напрямку.

На шахтах і відокремлених підроз­ділах теж працюють комісії, які в разі по­треби опе­ративно реагують щодо ви­рішення проблем­них питань, що ви­ни­кають, здійснюють пере­вір­ку заходів з підготовки до осінньо-зимового пе­ріоду. До складу цих комісій також вклю­чені й представники профспілок (за погодженням). На засіданні комісії, що відбуваються періо­дично  на під­приємстві, обговорюються етапи підготовки.

Згідно з наказом ДП "Львіввугілля" за якіс­не виконання підготовчих робіт персонально відповідають перші керів­ники шахт і підпри­ємств інфраст­рук­тури, адже зима суворо за­питає, хто як дбає…

Лариса ГУМЕНЮК

 

А тим часом на шахті "Лісова" до вико­нання заходів щодо підго­товки до зимового періоду пра­­­ців­ники підійшли з усією від­пові­даль­ністю.

Як повідомив заступник началь­ника дільниці стаціонарного обладнан­ня Михайло Саїв, на даний час роз­почався великий обсяг ремонтних ро­біт. Проводиться ремонт трьох опа­лювальних котлів, стаціонарних агре­гатів, відновлюються бункера. Також відбувається технічне обслуговування головного венти­лятора провітрювання шахти, електрооб­лад­нання, хімводо­очистки та центральної на­сосної стан­ції.

- Звичайно, все робимо єдиною командою,-говорить Михайло Саїв. - Дисципліна та від­повідальність на пер­шому місці. За декілька років досягнуті хороші показники у роботі шахт­ної ко­те­льні. У період проведення опалю­ва­ль­ного сезону у нас практично відсутні накопи­чення диму і газу. Безпосе­редньо це за­­ле­жить від вчасного обслу­говування, заміни від­по­відних технічних елементів, а це, у свою чергу, дає можливість працівникам без зайвих наван­тажень на здоров'я виконувати свої обов'язки. Усі нагальні питання вирішуються оперативно.

Володимир ВОВК

На фото: (зліва направо) гірничі ро­бітники

Василь Сковрон та Ми­кола Марцинковський

під час прове­дення ремонт­них робіт.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz