Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 26 » Навчання: УРОКИ ДАЄ ПОТОПА
12:41
Навчання: УРОКИ ДАЄ ПОТОПА

Адресою для останньої школи начальників вуглевидобувних дільниць ДП «Львіввугілля» стала шахта «Великомостівська». Тут, 25 червня, вони вивчали досвід організації робіт в спарених лавах - №№ 111 і 112 та повторне використання 111 конвеєрного штреку.

Уроки своїм колегам давав начальник дільниці, заслужений шахтар України Анатолій Потопа. Він професійно, зі знанням справи розповів про експлуатацію названих очисних забоїв та про проблеми, що виникають під час роботи. При цьому зазначив, що вугілля із цих лав гірники видобувають низькозольне на старій техніці. Однак прагнуть її використовувати якомога ефективніше, не допускати помилок. Усе це в комплексі дозволяє дільниці в середньому щодоби видобувати на-гора понад 900 тонн твердого палива.

У ході розмови начальники дільниць Іван Плешинець (шахта «Червоноградська), Степан Грицак («Лісова»), Богдан Лопушанський («Зарічна»), Олександр Паращенко («Межирічанська»), Олександр Троцько («Відродження») та інші обмінялися думками щодо обговорених питань.

Керівник школи – в.о. генерального директора з виробничих питань ДП «Львіввугілля» Юрій Кунта поінформував начальників дільниць про ситуацію на шахтах держпідприємства та надходження запчастин для гірничого обладнання тощо.

 

Тарас ТКАЧ

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz