Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 8 » ПЕРЕМОЖЦІВ ВИЗНАЧЕНО
12:17
ПЕРЕМОЖЦІВ ВИЗНАЧЕНО


Підбито підсумки конкурсу-огляду стану охорони праці до Всесвітнього Дня охорони праці на підприємствах ДП «Львіввугілля».

За висновками спеціальної комісії, до складу якої входили керівники та спеціалісти теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області та держпідприємства, інспекторський склад Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній галузі серед служб ОП лідерами стали шахти «Зарічна», «Відродження» та «Великомостівська». Серед виробничих дільниць у номінації «Краща виробнича дільниця» місця розподілилися наступним чином – вуглевидобувна дільниця №4 шахти «Відродження», перше місце, №1 шахти «Лісова», друге, та №1 шахти «Зарічна» посіла третє місце. Серед підприємств переможцем стала служба охорони праці Монтажно-прохідницького управління ДП «Львіввугілля».

Кращим визнано головного державного гірничо-технічного інспектора Геннадія Яворського, який закріплений за шахтою «Зарічна».

Лідерів у кожній категорії буде відзначено грошовими преміями.

 

Марія ЛУЦЕНКО



 

На фото: (вгорі) (зліва направо) головний державний гірничотехнічний інспектор Геннадій Яворський та служба з ОП шахти «Зарічна» - оператор комп’ютерного набору Наталя Петько, провідний інженер з ОП Галина Люшик та в.о. заступника директора з ОП Володимир Лащ; (внизу) провідний інженер з ОП монтажно-прохідницького управління Наталя Лах.

Фото Тараса ТКАЧА

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz