Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 23 » ПЕРЕВЕРШИЛИ ПІВМІЛЬЙОННИЙ РУБІЖ
08:37
ПЕРЕВЕРШИЛИ ПІВМІЛЬЙОННИЙ РУБІЖ

Півмільйонний рубіж з видобутку вугілля в першому кварталі подолали гірники Червонограда. Цей показник був би значно більшим, якщо б вчасно вводилися нові лави. Причина до банального проста: брак коштів.

- І все ж, незважаючи на це,- зазначає заступник генерального директора з виробництва ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко,- цьогоріч в січні-березні ми спрацювали значно краще, ніж за аналогічний торішній період. Так, вугілля видобуто більше на 101 639 тонн. Додали в роботі й прохідники: ними проведено в першому кварталі поточного року 3 543 погонних метрів розкривних і підготовчих виробок, що на 1395 метрів більше, ніж за три місяці 2011 року.

Найбільший внесок у цей поступ зробили колективи шахт «Межирічанська» (директор Ярослав Наливайко), «Відродження» (Павло Овчінніков), «Червоноградська» (Василь Петровський).

Найближчим часом в плановий режим ввійдуть гірники «Лісової» і «Зарічної». На першій введено в роботу лави 554-біс і 171-шу на другій – 307 очисний забій. Одночасно докладається максимум зусиль для ліквідації аварії на шахті «Степова».

Успішний старт за підсумками першого кварталу і у прохідників Прибужжя. На цій важливій ділянці роботи відзначилися підземні скороходи шахт «Великомостівська», «Межирічанська», «Відродження», «Степова».

Визначено орієнтири шахтарів Львівщини на найближчу перспективу, які задекларовані в програмі розвитку гірничих робіт на 2012 рік. До речі, захист якої відбувся за участю першого заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Поповича і директора профільного департаменту Олександра Вівчаренка. А робота шахт ДП «Львіввугілля» в першому кварталі дає підстави стверджувати: гірники готові її виконати. Програма, за словами Андрія Дяченка цілком реальна і державне підприємство має всі можливості розвинути досягнутий результат.

 Володимир ЗІНЧЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 4.7/3
Зробити безкоштовний сайт з uCoz