Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 8 » ПЕРША - ЗНОВУ ПЕРША!
08:49
ПЕРША - ЗНОВУ ПЕРША!

Вуглевидобувники шахти «Великомостівська» (директор Сергій   Суворов) 2 листопада у четверту зміну відрапортували генеральному директору ДП «Львіввугілля» Миколі Клюці про дострокове виконання річного виробничого завдання з вуглевидобутку.  284,6 тисяч тонн  на-гора – достойний результат для шахти-ветерана, що наступного року відзначатиме 55-річний ювілей.

На шахті колектив дільниці з видобутку вугілля, який вже 12 років поспіль очолює заслужений шахтар України Анатолій Потопа, а бригадиром понад три роки  заслужений шахтар України Ярослав Бурлаченко. Нині гірники щодоби піднімають на-гора з 414-ої лави по Межирічанському пласту понад тисячу тонн твердого палива зольністю 49,5%. У листопаді готуються до переходу у лаву №110 по Сокальському пласту, де вугілля значно якісніше.  Великі надії на «Великомостівській» покладають на лави №111 та 112, які сподіваються ввести в дію протягом наступного року.

- Техніка, що працює у лаві – комбайн 1 ГШ-68 та комплекс 2М87 УМН – не нова, - розповідає начальник дільниці Анатолій Потопа. – Тому на перший план виходить так званий людський фактор. Ритмічна робота великою мірою залежить від кваліфікованості та сумлінності робітників. Бригадир Ярослав Бурлаченко та ланкові Володимир Степась, Ігор Яремкович, Петро Ведмедик, Олег Фарина налаштовують шахтарів стовідсотково викладатися на робочому місці. Багато залежить від умілих рук механіків дільниці Євгена Цвіда та Богдана Власюка. Щодня максимум зусиль у лаві докладають наші вже досвідчені ГОЗи - Олександр Мончин, Віталій Левус, Максим Пасічник, Олег Сорокін та багато інших.... Свої вміння та навички вони передають тим, хто не так давно прийшов в наш колектив. Це, наприклад, брати Василь та Роман Жуки, Василь Запісоцький, Богдан Медюк.

Голова профкому шахти Ігор Гумен зазначає:

- Наше підприємство вже понад 10 років поспіль достроково виконує план і з вуглевидобутку, і з прокладання гірничих виробок. За 2012 рік шахтарі видобули вугілля на 52 млн. грн., що на 1,5 млн. більше запланованого. Середньодобовий видобуток – 1050 тонн. Від усієї душі бажаю нашим гірникам подальших успіхів на вугільному фронті, щоб надії на добре майбутнє збулися, здоров’я було міцним, у родині та житті були тільки гаразди. Головне, щоб оплата надважкої шахтарської праці була достойною. Профспілка наполегливо та принципово відстоює, щоб підняття зарплати гірникам відбувалося у терміни, визначені законом.


На урочисті збори з нагоди дострокового виконання плану привітати гірників прибули генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, міський голова Червонограда Ігор Чудійович та голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин. Грамотами ДП «Львіввугілля» нагороджено, зокрема, начальника вуглевидобувної дільниці Анатолія Потопу, ГОЗів Ігоря Яремковича, Сергія Костюка. Міська влада відзначила машиніста гірничих виїмкових машин Петра Рика, ГОЗа Андрія Солдата та інших. За сумлінну роботу грамотами від шахти нагороджено 15 гірників, серед яких і заступник начальника дільниці з видобутку вугілля Михайло Земко.

Марія ЛУЦЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz