Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 2 » ПРАЦЮВАТИ НА РЕЗУЛЬТАТ
14:09
ПРАЦЮВАТИ НА РЕЗУЛЬТАТ


Таке завдання на 2012 рік поставили перед собою гірники ДП «Львіввугілля». Відтак тут максимально використовують наявні в роботі комплексно-механізовані лави.

- У результаті,- розповідає заступник директора з виробництва держпідприємства Ярослав Савка,- за підсумками роботи перших двох місяців поточного року зафіксований приріст у вуглевидобутку на 99560 тонн більше проти торішнього аналогічного періоду. Найбільший внесок у цей здобуток зробили колективи шахт «Великомостівська», «Межирічанська», «Відродження» і «Лісова».

Продуктивною працею цього разу відзначилися і прохідники. Ними підготовлено 2395 метрів розкривних і підготовчих виробок, що становить 120,1 відсотків до доведеного завдання. Вийшли на високі показники підземні скороходи дільниць прохідницьких робіт шахт «Великомостівська», «Межирічанська», «Відродження», «Лісова» і «Степова».

- Що стосується зольності видобутого твердого палива додає начальник Управління технічного контролю якості вугілля та стандартів Ірина Наливайко,- то в січні-лютому вона склала 54,2 відсотка, що на 0,3 менше аналогічного періоду 2011 року.

Очікується, що результативним буде для шахтарів Прибужжя і березень, що дасть можливість успішно завершити перший квартал.

: | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/3
Зробити безкоштовний сайт з uCoz