Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 19 » ПРО ВІДОМЧІ НАГОРОДИ
10:29
ПРО ВІДОМЧІ НАГОРОДИ

Згідно з наказом № 67 від 20 лютого 2013 року Міністерство енергетики та вугільної промисловості України затвердило відомчі нагороди. Положення про відомчі заохочувальні відзнаки передбачає нагородження представників шахтарської професії заохочувальними відзнаками за вагомий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України. Це Подяка, Грамота, Почесна грамота Міненерговуглепрому, а також нагрудний знак «За доблесну шахтарську працю».

 

Відомча заохочувальна відзнака Міністерства енергетики та вугільної промисловості України – нагрудний знак – «За доблесну шахтарську працю»

Має вигляд п’ятикутника з синьої емалі, накладеного на восьмипроменеву зірку жовтого кольору. У верхній частині п’ятикутника розміщено малий Державний Герб України, під ним – стилізовані зображення двох териконів, копра та двох перехрещених молотків. У нижній частині п’ятикутника – стилізована стрічка світло-сірого кольору, на якій у два рядки синіми літерами нанесено напис «ЗА ДОБЛЕСНУ ШАХТАРСЬКУ ПРАЦЮ». На зворотному боці відзнаки розміщено кріплення до одягу. Усі зображення відзнаки – рельєфні. Розмір відзнаки- 45х45 мм.

: | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz