Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 27 » Профспілка і час: НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ
12:52
Профспілка і час: НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ

27 червня відбулося засідання Президії територіального комітету Львівської терорганізації Профспілки працівників вугільної промисловості України.

На засіданні Президії були присутні голова Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин, в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко, головний бухгалтер Тарас Бабій та головний механік Володимир Голуб, голови первинних профспілкових організацій шахт та допоміжних підприємств ДП «Львіввугілля».

Питання, що розглядалися, стосувалися підготовки шахт і відокремлених підрозділів ДП «Львіввугілля» до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 р.р.; роботи ППО з контролю за дотриманням трудового законодавства; проведення Пленуму територіального комітету Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки.

Заступник голови ЛТО ППВПУ Антін Прокопик поінформував присутніх про виконання заходів щодо підготовки шахт і підприємств до роботи в зимових умовах. За словами Антіна Володимировича, тільки на ремонт котелень необхідно 1 млн 388 тис грн. Існує заборгованість перед ПП «Техносервіс» за виконані роботи у 2013 році на шахтах «Червоноградська» та «Відродження». Великий обсяг робіт необхідно провести на шахті «Лісова». Торік виникла напруга з обігрівом приміщення стадіону «Шахтар».

Відповідаючи на запитання профспілкових лідерів, в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко сказав:

- Питання підготовки шахт і підприємств до роботи взимку з року в рік на порядку денному держпідприємства. Торік «перезимували» задовільно, гадаю, що зима, яка наближається, не принесе несподіванок. Що стосується коштів, то поступово вони будуть надходити на вугільні та допоміжні підприємства на виконання запланованих ремонтних робіт.

Президія теркому Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки прийняла рішення: ДП «Львіввугілля» та допоміжним підприємствам до 1 жовтня 2014 року виконати всі заплановані роботи згідно з планом заходів та підготуватися до роботи в осінньо-зимовий період 2014 року. Також постановили: в.о. генерального директора Андрію Дяченку вирішити питання фінансування підготовчих робіт, та обов′язкового обігріву Палацу спорту «Шахтар».

Голова Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин наголосив на тому, щоб в склад комісій по підготовці до зими обов′язково включати представників профспілок.

Питання про готовність шахт і підприємств до роботи в зимовий період 2014-2015 р.р. вирішено розглянути на Президії у вересні 2014 року.

 

Лариса ГУМЕНЮК

Фото Тараса ТКАЧА

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz