Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 26 » РЕГРЕСНИЙ ПРОГРЕС
09:08
РЕГРЕСНИЙ ПРОГРЕС

Уряд України зробив ще один крок щодо підвищення рівня соціального захисту потерпілих на виробництві.

Як повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, 10 вересня Кабмін прийняв протокольне рішення, згідно з яким Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань рекомендовано з вересня 2012 року додатково здійснити перерахунок щомісячних страхових виплат шахтарям-інвалідам, іншим потерпілим на виробництві та членам їх сімей, яким ці виплати призначені до 1 березня 2007 року.

За підрахунками віце-прем'єра, в результаті близько 245 тис. потерпілих на виробництві та члени їх сімей будуть отримувати збільшені в середньому на 215 гривень щомісячні страхові виплати. «Уряд послідовно проводить політику підвищення рівня соціального захисту  категорій населення. Люди, які втратили здоров'я на виробництві, будуть і надалі відчувати дієву підтримку держави», - зазначив Сергій Тігіпко.

Нагадаємо, це другий етап підвищення регресних виплат у поточному році. У квітні розмір страхових виплат було переглянуто для тих, хто був травмований на виробництві або отримав профзахворювання до 2005 року.

За матеріалами сайту Мінсоцполітики

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.8/5
Зробити безкоштовний сайт з uCoz