Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 9 » СЕМІНАР МЕХАНІКІВ
08:14
СЕМІНАР МЕХАНІКІВ

На шахті "Великомостівська" відбувся навча­льний семінар на якому була проде­мон­стрована продукція  LOCTITE  німецької компанії "HENKEL", яка є світовим лідером на ринку клеїв, герметиків та засобів для обробки по­верхонь та ремонту об­ладнання.

 Участь у семінарі взяли від ДП "Львіввугілля" технічний директор-перший заступник генерального директора Олег Акімов, заступник технічного ди­ректора Олександр Сафонов, головний механік Во­лодимир Голуб, його заступник Володимир Смага, го­ловні інженери, головні механіки, начальники вугле­в­идобувних та прохідницьких дільниць шахт держпід­приємства.

Навчальний  семінар  провели  фахівці  ТОВ "Хенкель Україна" Володимир Крівенко (м. Одеса), Сергій Колесников (м. Дніпропетровськ) та Михайло Дучак (м. Львів). Вони представили слухачам ма­теріали новітніх технологій, які використовуються на підприємствах металургійної, вугільної проми­сло­вості, машинобудуванні України тощо.

На підприємствах компанії ДТЕК "Павлоградву­гілля" вже давно застосовуються технології швидкого ремонту шахтного обладнання, відповідного устат­кування (гірничих комбайнів, редукторів, конвеєрів, на­со­сів, штоків). За допомогою матеріалів: анаероб­них клеїв-герметиків відбувається різьбова фіксація болтів, фланцева герметизація, вклеювання під­шип­ників, епоксидних клеїв - ремонт та захист ме­талевих поверхонь від зношування і хімічної корозії. Вико­ристовуються високотемпературні змазки, рі­дини для очищення і обезжирення металевих повер­хонь. Така технологія економічно вигідна, вона дає мож­ливість безпосередньо ремонтувати обладнання на місці роботи, добре переносити температурні ре­жи­ми різних механізмів, збільшити надійність з'єд­нан­ня агрегатів, мінімізувати фінансові витрати, під­вищити продуктивність праці на виробництві.

Після теоретичного навчання відбулося обгово­рення представлених матеріалів. Також в механіч­ному цеху дільниці ремонту вибійного обладнання шахти присутні побачили, як застосовуються від­по­відні матеріали.

Ці матеріали на вугільних підприємствах Львів­щини ще не застосовувались, хоча вже доведено практичним досвідом надійність даного методу. Якщо ці новітні технології зацікавлять спеціалістів ДП “Ль­віввугілля”, тоді фахівці ТОВ “Хенкель Україна” на­дадуть необхідні консультації.

Володимир ВОВК

На фото:  демонстрація застосу­вання новітніх технологій.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz