Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 12 » ЩОБ СЛОВО ПРАЦЮВАЛО НА ВУГІЛЛЯ
09:31
ЩОБ СЛОВО ПРАЦЮВАЛО НА ВУГІЛЛЯ


4-6 червня на базі ДП «Львіввугілля» проходив семінар галузевих засобів масової інформації, присвячених Дню журналіста.

Організація цього заходу відбувалася під егідою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Вперше за всю історію розвитку Львівсько-Волинського вугільного басейну зустріч представників ЗМІ Донбасу і Львівщини проходила у ДП «Львіввугілля». Тому неабияка відповідальність лягла на держпідприємство, адже дехто з редакторів галузевих видань Донбасу вперше відвідав шахтарський край Прибужжя. Була створена відповідна комісія на чолі з помічником генерального директора Миколою Бродером, під керівництвом якого проходила вся підготовка до цього важливого семінару. Його учасниками були головні редактори і журналісти профільного журналу «Уголь Украины», газет «Сбойка», «Голос Донбасса», низки часописів державних підприємств і шахт, профспілок, керівники інформаційних служб і веб-сайтів. У роботі семінару також брали участь Герої України Сергій Руденко (ДП «Львіввугілля»), Микола Гриньов (ДП «Дзержинськвугілля»), Олександр Однораленко (ДП «Макіїввугілля»), начальник відділу виробничих програм Міненерговугілля Валерій Шепелєвич, провідний спеціаліст міністерства Тетяна Лущан, директор з кадрових і соціальних питань ДП «Львіввугілля» Іван Войценко та інші відповідальні особи.

Головною темою семінару була: «Галузеві ЗМІ – оперативне, дієве джерело інформації гірників». В рамках її обговорення журналісти обмінялися досвідом роботи, а також переглянули телефільми підготовлені телестудіями ДП «Львіввугілля» і «Макіїввугілля».


У державному підприємстві було проведено «круглий стіл» за участю генерального директора ДП «Львіввугілля» Миколи Клюки, лідерів шахтарських профспілок Олега Турчина і Михайла Шаблі.

Крім того, представники галузевих ЗМІ відвідали шахти «Великомостівська», «Межирічанська», «Відродження», «Лісова», «Зарічна», «Степова», «Червоноградська», де мали зустрічі з директорами підприємств, начальниками дільниць, бригадирами, головами профспілкових комітетів, ветеранами праці.

- Ми підготували для наших колег з Києва і Донбасу,- розповідає керівник інформаційної служби ДП «Львіввугілля» Марія Коноплицька,- цікаву культурно-просвітницьку програму.

Учасники семінару здійснили екскурсію древнім Львовом, побували в музеї «Шахтарська слава», відвідали Крехівський монастир, ознайомилися з роботами народного майстра з чорної кераміки Сергія Івашківа тощо.


Велика група редакторів і журналістів була нагороджена Вітальними адресами, грамотами, подарунками. Редактор газети «Шахтерские вести» ДП «Макіїввугілля Віра Лященко наголосила на тому, що такі заходи якнайкраще впливають на відносини між людьми. У такій формі спілкування можна щиро розповісти про проблеми, або поділитися власними досягненнями. Тому від імені журналістів галузевої преси щиро подякувала організаторам цього семінару: генеральному директору ДП "Львіввугілля" Миколі Клюці, помічнику генерального директора Миколі Бродеру, директору з кадрів і соцпитань Івану Войценку та керівнику інформаційної служби Марії Коноплицькій за відмінну підготовку зустрічі на теренах Львівщини, а всім присутнім за гарний настрій.

На останок додамо, що семінар проходив на базі ОЛК «Ровесник», колектив якого на чолі з директором Василем Карвацьким заслужив на щиру подяку від представників галузевих ЗМІ.

 

Лариса ГУМЕНЮК

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz