Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 30 » ШКОЛА НА «ВІДРОДЖЕННЯ»
08:51
ШКОЛА НА «ВІДРОДЖЕННЯ»

26  вересня на шахті “Відродження” відбулася школа начальників дільниць шахтного транспорту вугільних підприємств ДП “Львіввугілля”.

ДП «Львіввугілля»  представляли в.о. заступника директора з перспективного розвитку та в.о. головного гірника з шахтного транспорту та техкомплексу поверхні дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Ігор Очич та Олег Казібрід.

Тема школи – розгляд роботи, експлуатації та обслуговування електровозних батарей нового типу KLM – 400. Порівняння експлуатаційних характеристик батарей нового покоління марок KLM – 400 та ТНЖ-350ВМУ5 виробництва заводу «Альтернативні джерела струму» (м. Великі Мости), що використовуються на електровозах шахти “Відродження”.

На теоретичній частині слухачів школи у курс справи ввели директор шахти Павло Овчінніков, в .о. заступника директора з виробництва Андрій Бушуєв, начальник ДШТ Ігор Мариновський та механік цієї дільниці Андрій Фарина.

Після чого учасники виробничої школи спустилися у шахту, де змогли безпосередньо ознайомитися з експлуатацією батарей нового покоління. На прикладі батарей нового типу начальники дільниць шахтного транспорту побачили переваги, а саме – простота в обслуговуванні, надійний захист, довший час роботи при належній експлуатації.

Також учасники школи обмінялись досвідом в питаннях ефективної організації роботи дільниць шахтного транспорту, ведення електровозної відкатки, ремонту обладнання, наявності і розподілу запчастин електровозів.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz