Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 29 » ШКОЛА У ЛАВІ
09:06
ШКОЛА У ЛАВІ

Чергова школа начальників вуглевидобувних дільниць відбулася на шахті «Межирічанська». Заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Андрій ДЯЧЕНКО від імені в.о. генерального директора держпідприємства Петра Солонинки подякував начальникам дільниць за продуктивну працю їхніх колективів в умовах дефіциту нового гірничого обладнання та матеріалів і наголосив , що вміння знаходити оптимальні технічні рішення є запорукою виконання завдань з вуглевидобутку.


ШКОЛА


Саме таку економічно вигідну новацію запровадив колектив видобувної дільниці під керівництвом Олександра Паращенка.

- Сьогодні школа начальників дільниць проходитиме у 185 лаві. Відробляємо її комплексом КМ-87 та комбайном РКУ-10. Наш директор Ярослав Михайлович Наливайко завжди націлює інженерно-технічних працівників шахти на пошук нестандартних рішень. І у результаті вже місяць на верхньому спряжені 185 лави знаходиться демонтажна камера. Таким чином, силами робітників видобувної дільниці по мірі посування очисного забою демонтуються секції. Сподіваємося, що наш досвід зацікавить колег.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Заслужений шахтар України, кандидат технічних наук Ярослав Наливайко зазначив, що відновлення таких щомісячних шкіл обміну досвідом за ініціативи в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Петра Солонинки є корисним і неодмінно принесе свої результати, адже «з досвіду роботи кожної шахти, навіть відстаючої, можна взяти щось добре і запровадити на своєму підприємстві».

Учасники школи на чолі із заступником директора дирекції з виробництва Юрієм Кунтою у лаві змогли оцінити ефективність оригінального виробничого рішення.

 

Марія ЛУЦЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz