Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 11 » ШВИДКІ МЕТРИ "ВІДРОДЖЕННЯ"
10:03
ШВИДКІ МЕТРИ "ВІДРОДЖЕННЯ"

За підсумками першого півріччя 2013 ро­­ку підтвердили славу звитяжного про­хідницького колективу, для якого тради­цій­не перевиконання плану, гір­ники "Від­­род­ження".

Результативну роботу забезпечує діль­ниця прохідницьких робіт, яку очолює зас­лужений шахтар України Андрій Куц, а бригаду - кавалер ордена "За заслуги" ІІІ сту­пеня Андрій Ахтянкін.Про бригадира голова профкому шах­ти Володимир Пащук сказав:

- У роботі Андрій Ахтянкін - гарячий і завзятий, безмежно віддана своїй справі людина.




У трудовій книжці бригадира один запис: шахта "Відродження". Він закінчив Черво­ноградський коледж гірничих тех­нологій та економіки. Коли прийшов на шахту, прагнув стати класним прохідни­ком. І досяг молодий шахтар свого. Нині в гірничій справі ас, взі­рець в роботі. Зав­дання в Андрія Ахтянкіна і його бригади - прокладати шлях до вугілля.

- Про кожного із них,- розповідає на­чальник ДПР Андрій Куц,- можу сказати: майстер своєї справи. За шість місяців 2013 року прохідники виконали планове завдання з проведення розкриваючих та підготовчих виробок на 139,4 відсотка, про­клавши при плані 530 - 739 п.м. гір­ничих виробок.Нині бригада Андрія Ахтянкіна прагне не тільки утримати здобуті позиції, а й розвивати до­сягнутий успіх.

                                                                                                                         Володимир ЗІНЧЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz