Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 2 » СПІЛЬНІ ДІЇ
14:25
СПІЛЬНІ ДІЇ

Згідно окремого доручення Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка у першій декаді березня працювала група фахівців Департаменту вугільної промисловості, яка здійснила перевірку загального стану обладнання та технічних можливостей збагачувальної фабрики ПАТ "Львівська вугільна компанія".

Під головуванням заступник начальника управління - начальника відділу виробничих програм Департаменту вугільної промисловості Миколи Ковальова була проведена технічна нарада, в якій взяли участь представники ДП "Львіввугілля", ДП "Волиньвугілля", ПАТ "Львівська вугільна компанія" та профспілок. Основним питанням обговорення були спільні дії вугільників та збагачувальників по виходу з ситуації, що склалася в регіоні. Також було розглянуто можливість спільних дій щодо збільшення обсягів переробки рядового вугілля. Микола Ковальов у своєму виступі виклав результати перевірки групи фахівців, а також рекомендації для покращення роботи збагачувальної фабрики. Було відмічено, що в зв'язку зі значним зниженням температур, які були цьогоріч в лютому, фабрика значно зменшила обсяги переробки рядового вугілля, що негативно відобразилось на шахтарських колективах. Для забезпечення стабільної роботи по переробці вугілля необхідно запустити в роботу другу підсекцію, що дасть змогу переробляти щодоби не менше 6 тисяч тонн рядового вугілля ДП "Львіввугілля" та 1,5 тисяч тонн рядового вугілля ДП "Волиньвугілля".

Для виконання в повному обсязі намічених заходів розроблений Графік заходів зі збільшення продуктивності фабрики до 12-14 тис. тонн на добу, складена Програма оптимального фінансування ПАТ "Львівська вугільна компанія", яка скерована на затвердження в Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Виконання всіх намічених заходів дасть можливість покращити економічну ситуацію та зменшити соціальну напругу в колективах вугільників і збагачувальників.

 

Ірина НАЛИВАЙКО,

начальник Управління

технічного контролю якості вугілля

та стандартів ДП "Львіввугілля"

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.5/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz