Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 30 » СТАРИЙ РІК МИНАЄ, НОВИЙ НАСТУПАЄ...
10:24
СТАРИЙ РІК МИНАЄ, НОВИЙ НАСТУПАЄ...

З настанням нового року ми традиційно аналізуємо минуле й плануємо майбутнє. Яким був 2015 рік і чого очікуємо у нас­тупному? З цими запитаннями кореспонденти "Гірника" звер­нулись до шахтарів та ветеранів праці, яким не байдужа  доля вугільних підприємств Прибужжя.

 

Віктор ТРІЩУК, досвідчений бригадир  прохідників шахти "Відродження" (1994 - 2004рр.),   кавалер ордена "За заслуги" ІІІ, ІІ ступенів, повний кавалер знаку "Шахтарська слава":

- Наша прохідницька бригада на той час  була  передовою. Ті  зобов'язан­ня, які ми брали на себе, чітко вико­нували. Добре пам'ятаю початок 2000 рр., коли прохідницькі бригади прокла­дали за до­бу 12-13 метрів гірни­чих виробок. Допо­ма­гала впоратися із зав­даннями справна техніка і відпові­дальність робітників.

Зараз підземні скороходи держ­під­приємства  прохо­дять  4-5 м, і  не тому, що від­повідаль­ності поменшало, а через відсутність необхідних механізмів, та й, напевно, покоління шахтарів відрізняється   від  поперед­нього. Немає  вогника ен­­тузіаз­му в очах.

Нехай у 2016 році у ДП "Львів­вугіл­ля"  настане  стабільність,  шахти  щоб пра­­­цювали, нарощуючи вугле­видо­буток і темпи  проходки. Шахтар­ської уда­чі вам, гірники Прибужжя!

Віталій КРАВЕЦЬ,  помічник начальника дільниці ВіТБ шахти "Червоноградська", депутат Червоноградської міської ради:

- З самого початку року, що минає, нам, гірникам, до­водилось неодноразово вдаватися до масштабних акцій протесту, щоб звернути увагу влади на численні проблеми, головні з яких - невчасна виплата важко зароблених шахтар­ських зарплат та відсутність нового гірничого обладнання. На жаль, щоразу гарантовані нам Коаліційною угодою кош­ти держпідтримки над­ходили  лише  після  численних  зусиль.  Бажаю своїм ко­­легам, їх сім'ям та мешканцям краю, щоб у Новому 2016 році наші державні мужі зрозуміли, що шах­ти - то стратегічні об'єкти та відповідно підтримували їх.  Миру, успіхів та побільше гарних подій нехай принесе усім нам сяйво Різдвяної зірки. М'якого вугілля, міцної покрівлі!

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz