Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 31 » СТАРИЙ РІК МИНАЄ, НОВИЙ НАСТУПАЄ…
11:59
СТАРИЙ РІК МИНАЄ, НОВИЙ НАСТУПАЄ…

Наталія КЛЮЧКА,  оператор пульта керування дільниці техкомплексу шахти "Межирічанська":

- Дванадцять років працюю на шахті. Техкомплекс - це остання лан­ка виробничого ланцюга перед тим, як вугілля покидає шахту.  Коли ван­тажу гірничу масу, знаю: щоб підняти її на-гора, знадобилися дні і ночі важ­кої роботи наших гір­ників, кожного з колективу  копальні. І так хочеться, щоб ця праця була оцінена належно!

Різдво Христове - одне з най­біль­ших християнських свят. Тож молімо­ся за мир та єдність у нашій Україні, благополуччя у кожній родині та щоб ще не одне покоління шахта­рів три­ ма­ло на своїх плечах наш край.

Володимир КЛЕПАК, електро­слюсар підземний дільниці підій­мальних установок шахти "Степова":

- Я - з шахтарської родини, після закінчення Черво­но­град­­ського гірни­чо-будівельного лі­цею вже майже рік працюю на  "Сте­по­вій".

 На дільниці колектив хороший, ро­бота мені  по­до­бається. Спов­на оцінив під­тримку й життєву муд­рість старших колег та вдячний їм за науку.

Для мене велика честь на сто­рінках шахтарської  газети  "Гірник" привітати усіх шахтарів з новоріч­ними та різдвяними святами. Бажаю всім здоров'я та достатку у родинах, щоб Новий рік був кращий за попе­редній та настав мир і спокій у нашій державі.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz