Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 29 » У РОБОЧОМУ РИТМІ
19:28
У РОБОЧОМУ РИТМІ

Непростим був стартовий місяць - січень поточного року для червоноградських шахтарів.

- І все ж, незважаючи на існуючі труднощі і проблеми,- наголошує заступник генерального директора з виробничих питань ДП "Львіввугілля" Андрій Дяченко, - нам вдалося досягти позитивних результатів: видано на-гора 182529 тонн твердого палива, додатково пройдено 311 погонних метрів розкриваючих і підготовчих виробок.

Особливо результативну роботу продемонстрував колектив шахти "Межирічанська", де нині директором відомий в регіоні гірничий інженер, кандидат технічних наук Ярослав Наливайко. У прискореному режимі також працюють гірники копалень "Великомостівська", "Відродження", "Лісова". В той же час в складну ситуацію потрапив колектив "Зарічної". За словами Андрія Дяченка, з поступленням необхідного технічного обладнання тут почнуть відпрацьовувати 307 лаву, і копальня зможе ввійти у звичний робочий ритм.

Щодо роботи шахт ДП "Львіввугілля" в лютому, то за оперативними даними диспетчерської служби держпідприємства, гірниками Прибужжя станом на 26 лютого уже видобуто 155 тисяч 208 тонн вугілля.

 

Володимир ЗІНЧЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 10.0/3
Зробити безкоштовний сайт з uCoz