Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 5 » УРОЧИСТА СЕСІЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ МІСЬКРАДИ
11:02
УРОЧИСТА СЕСІЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ МІСЬКРАДИ

4 жовтня у сесійній залі Червоноградської міської ради відбулася традиційна урочиста сесія, присвячена 320-ій та 61-ій річниці з дня створення міста. Депутати міськради розглянули питання – присвоєння звання «Почесний громадянин міста Червонограда».

Враховуючи великий вклад у розвиток Червонограда на удостоєння цього почесного звання представлені двоє наших земляків – відомий політик Петро Олійник, який відійшов у вічність 10 лютого 2011 року, та писанкар Тарас Городецький, життя якого обірвалось 26 вересня 2006 року.

Протягом 1999-2008 р.р. Петро Олійник обіймав посади міського голови Червонограда, голови Львівської облдержадміністрації, обирався народним депутатом України ІV скликання, також був Радником Президента та заступником Глави Секретаріату Президента України.

Червоноградець Тарас Городецький – відомий у світі писанкар, учасник І і ІІ Міжнародних з’їздів писанкарів, член журі І Міжнародного конкурсу дитячої писанки.

Нагадаємо, що звання «Почесний громадянин міста Червонограда вже мають четверо відомих людей, серед яких (посмертно) наш земляк, народний депутат України Ігор Пилипчук.

У роботі урочистої сесії міськради взяв участь генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, який від багатотисячного колективу шахтарів держпідприємства, профспілок привітав городян з днем народження рідного міста.

 

Лариса ГУМЕНЮК


: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz