Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Липень » 26 » УВАГА! КОНКУРС!
11:16
УВАГА! КОНКУРС!


Серед шахтарів є багато творчих людей. Це - поети, письменники та майстри пенз­ля. Напере­додні професій­ного свята - Дня шахтаря ДП "Ль­віввугілля" спі­льно з ре­дак­цією газети "Гір­ник" ого­ло­сили традиційний фо­то­кон­­курс та конкурс на краще оповідання, на­рис, віршований твір або картину на шах­тарську тематику.

Метою конкурсу є піднят­тя престижу шахтарської пра­ці. Тематикою фотознімків та письмових доробків і картин має бути відоб­раження життя та трудові звершення гірни­ків Га­ли­чини. Окрім того, на кон­курс чекаємо нариси про люди­ну шах­тарської праці. Пись­­мові авторські роботи в обсязі не об­ме­жую­­ться. Кращі фото­знім­ки, картини та пись­мові роботи будуть надру­ковані в га­зеті "Гірник", а їхні автори відзначені пре­мія­ми.

 

Усі конкурсні роботи надсилати  за адресою:

 80100, м. Червоноград,

вул. В. Стуса, 23,

редакція газети "Гірник",

e-mail: girnyk-press@ukr.net; girnyk@i.ua.

Контактні телефони:

 4-69-60 або 9-31-09.

Бажаємо учасникам кон­курсу актив­ності та творчих успіхів.

Оргкомітет

P.S. На конкурс вже надійшли перші роботи. Це фо­тознімки з шахт "Відродження”, "Степова” та "Лісова”. А та­кож проза та вірші місцевих гірників та членів ЛМО "Третій го­ризонт”. Приємним сюрпризом став лист з міс­­та Гор­­ловка Доне­цької об­ласті  від Віктора Самойлен­ка, чле­на місцевого лі­тоб'єднання "За­бой” з оповіданням про  розбудову шахт по­воєн­ного Донбасу. Пропонуємо вашій увазі фото з шахт "Степова” (зверху) та "Відро­дження” (знизу).



 

: | Додав: admin | Рейтинг: 4.3/6
Зробити безкоштовний сайт з uCoz